SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Destek Malatya Polisinden..

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bir işyerinde yaptıkları aramada içerisinde çocuk pornografik görüntülerinin bulunduğu bilgisayar kasasına el koydu.

Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinde arama yapan polis ekipleri, işyerinde bulunan bilgisayarda çalıntı cep telefonlarının imei numaralarının kırılmasında ve klonlanmasında kullanılan program tespit edilmesi üzerine, bilgisayar kasası detaylı inceleme için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde bulunan dijital delil inceleme bölümüne gönderildi.

Bilgisayarın incelenmesi neticesinde çocuk pornosu görüntüleri olduğu, görüntülerin cep telefonlarına yükleme yapılacak şekilde formatlandığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan işyerini işleten G.A.'nın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız