SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Direktör Hasan Özer'den Ayrılık Sinyali

Teknik Direktör Hasan Özer'den Ayrılık Sinyali
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hasan Özer’in  takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Başkan Ahmet Yaman ile devre arası planlaması konusunda sağlıklı bir iletişim kuramadığı öğrenilen Özer'in yakın çevresine bırakmayı düşündüğünü söylediği ileri sürüldü.

Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Hasan Özer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Takımın başında 3 galibiyet yaşayan Özer’in takımla ilgili Başkan Ahmet Yaman ile bir durum değerlendirmesi yapmak istediği fakat bazı gelişmelerden dolayı bir araya gelememelerinin problem oluşturduğu öğrenildi.

Futbolcuların ödeme sorunlarının çözülmeden kampa başlanmasının etik olmayacağını, böyle bir durumda takım içinde  inandırıcılığını ve güvenilirliğini kaybedebilecegini yakın çevresiyle paylaşan Özer'in, akşam saatlerinde kulübe yakın çevrelerce sızdırılan istifa edecek haberleriyle ilgili  Cuma günü  kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtildi.

Yaşanan gelişme üzerine Özer ile valilik ve belediye kanadından da bir görüşme gerçekleştirildiği ancak durumun netlik kazanmadığı öğrenildi.

Saha dışı problemlerin çözülmesi ve takımın ikinci yarı kadrosundan güç kaybetmeden yoluna devam etmesi gerektiğini aksi halde kendisinin de durmasının bir anlam teşkil etmeyeceğini bazı yöneticilerle paylaşan Özer'in ayrılık ya da devam kararını yarın kamuoyuyla net bir şekilde paylaşması bekleniyor.

“ÜZERİNE DÜŞENİ YAPARSA SAĞ SALİM LİGİ BİTİRİRİZ”

Takımın teknik patronu Hasan Özer, Malatya’da basın mensuplarına verdiği son demeçte Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu sürecin kolay olmadığını ifade ederek, “Hem başarılı olup hem de bu tip sorunlarla mücadele etmek bizim açımızdan kolay değil. Ama şartlar bu ve bulunduğumuz şartlarda da en iyisini yapmak hem oyuncu grubu hem de teknik heyet olarak bizim görevimiz. Tabii ki diğer konularda da herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. İkinci devrede çok zor şartlarda mücadele edeceğiz. Bu oyuncu grubunu koruyabildiğimiz sürece iyi oyunla beraber istediğimiz sonuçları alarak sezonu hak ettiğimiz yerde bitirmek en büyük amacımız olacak. O yüzden herkes üzerine düşen görevi yerine getirdiği ve taşın altına elini koyduğu sürece inşallah sağ salim bu ligi bitiririz” demişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erhan (1 yıl önce)
    Yeni Malatyasporu 2lige çıkaran geçen senede Arnavutköyü şampiyon yapan Nihat Balan hoca yükselen değerimiz düşünülmeli
    %0
    %100
    Yanıtla