SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolandırıcıya Kaptıracağı Parayı Polis Kurtardı

Dolandırıcıya Kaptıracağı Parayı Polis Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde polis ekipleri, 16 bin 700 liralık telefon dolandırıcılığını önledi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kendisini polis ve savcı alarak tanıtan şüpheliler, telefonla Doğanşehir ilçesindeki S.T'yi aradı.

Telefon görüşmesinin ardından S.T, parasını çekmek amacıyla bankaya gitti.

Yakınları S.T'nin telefonunun uzun süre meşgul çalması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirdi.

Polis ekipleri, S.T'ye bir banka şubesinde 16 bin 700 lirayı çektiği esnada ulaşarak dolandırılmasını önledi.

AA- Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eda (3 yıl önce)
    Malatya'da tecdede 12 yaşındaki çocuk pencereden atladı öldü iki üç saat oldu olay olalı haberlere bakıyorum bulamadim
    %100
    %0
    Yanıtla
    Editörün Notu: Sayın okur, bizim elimizdeki bilgiye göre, bu mesajı gönderdiğiniz saatte, 14.30'da meydana gelen olayın mağduru 13 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralı olarak tedavi altında.. Hayati tehlikeyi atlatması ve sağlığına kavuşması için duacısıyız.