Malatya'da şifalı su İspendere İçmeceleri'ne Termal Havuz yapılması için teklifte bulunulduğu belirtildi.
Malatya - Elazığ karayolu üzerinde bulunan İspendere Şifalı Sular İçmeceleri'ni çalıştıran Mustafa Özcan,
böbrek, romatizma, bağırsak ve yumuşak doku organları ile sinir sistemine iyi gelen suya ilginin yıldan yıla arttığını belirterek, "Geçen yıl işletmeden 20 bin kişi yararlandı. Bu yıl bu sayının artmasını bekliyoruz" dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ait tesiste iki yıl önce düzenleme yapıp Apart Otel ve suit odalar yaptıklarını dile getiren Mustafa Özcan, "Bir apart evin günlük fiyatı 35 YTL'dir" şeklinde konuştu.
İspendere içmecelerine termal havuz yapmak için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne başvurduklarını ve olumlu cevap beklediklerini dile getiren Özcan, sondaj yaptıklarını ve çıkan suyun termal havuza yetecek kadar olduğunu kaydetti.