SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Terörist İçin Çadır Kuruldu' İddiası ve Tepkisi

'Terörist İçin Çadır Kuruldu' İddiası ve Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Suriye’de Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirilen terörist için AKP’li Yazıhan Belediye Başkanlığı tarafından taziye çadırı kurulduğunu öne sürerek tepki gösterdi. 

“Devletin kanalında terörist başı Öcalan’ın mektubunu okutanlar, Habur’da davul zurna eşliğinde teröristlerle halay çekenler, Şehidime kelle diyenler ne yerlidir ne de millidir” diyen Yıldız “Bir teröristin cenazesine çadır kurdurtan zihniyet kime hizmet etmektedir?” diye sordu.

Yıldız “Her konuşmalarında kendilerinden olmayanı terörist gören zihniyet bugün gelinen noktada şerefini ayaklar altına almış ve kimin hizmetkârı olduğunu göstermiştir. Daha 2 gün önce aralarında Malatyalı bir şehidimizinde olduğu 4 Mehmetçiği defnederken süren operasyonlarla Şehitlerimizin katillerine çadır kurmak Şehidlerimizle, aileleriyle ve halkımızla dalga geçmektir. Unutulmasın ki er ya da geç zamanı geldiğinde Türk Milleti bu şuursuz hareketlerin cezasını mutlaka verir. Teröriste çadır kuran Yazıhan Belediyesini kınıyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Ak partinin çok hünerleri var bu birşey değil. İyiki devlet töreni yapmamışlar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Onu yapsa yapsa kankalari yapar ipciler CHP liler sezgin caneze törenine bile katılmıştır
    %32
    %68
    Yanıtla
  • CHP ve İYİ parti ne yapar bilemem ama Habur’da çadır mahkemelerini kuran, şehide kelle, teröriste sayın, teröriste davullu zurnalı karşılama, teröriste lahmacun ısmarlama, teröristin mektubunu nevruzda Diyarbakır’da seçim öncesi TRT’de okumaya ve daha sayamayacağım kadar şeyleri hangi parti hükümeti yaptı acaba? ( fetö olayına hiç girmedik bile )
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Aynı masada otur onların oyları ile vekil yada belediye başkanı çıkar şehid abisine ağza alınmayacak k et genel başkanın Demirtaş'la kahvaltı özlemi içinde olsun ve eşiyle selfi çeksin sende vatan severim diye başkanlık havasına girersin daha dün HDP linin başkanına söyledi sozlerede bir cevabınız olaydı türk kadına biat etmez
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Dursun Yiğit (1 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    Altun Can Hatun ( ? – 1060) ... Tomris Hatun (M.Ö 6. yy.) ... Raziye Begüm Sultan (? ... Terken Hatun (? ... Hürrem Sultan (? ... Kösem Sultan (? Tarihtedi kadın hükümdarların adları. Arap kültürünü Türk kültürü diye yaymayın. Türklerde kadın kıymetlidir. Araplarda kadın değersizdir. Kızların Diri diri toprağa gömülmenin sebebi nedir?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yav sen harbi mirro sun. Aysun Kayacı çok haklıydı.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Oguz (1 yıl önce)
    Şurada yapılan yorumları ibretle takip ediyorum haberdar mahkeme osloda görüşme VS yanlış olabilir bu bakış açısına bağlı lakin orda bu işleri yapan devletti ve devletler bu tür örtülü görüşmeler yapar ama siyasi partiler terör örgütleri ve uzantılari ile iktidar uğruna pazarlık yapmazlar.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Türkiye Cumhuriyeti devleti terörle teröristle görüşmez. Terörü tespit eder başını ezer !
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)Oguz isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi kafayla yazdın merak ediyorum cemaat imam meselesini hatırlatmadan geçemiyorum… Mevcut Siyasi parti=Hükümettir Devlet soyut bir kavramdır…
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kündübegli (1 yıl önce)
    Genel başkaninizin HDP ile gizli ittifak halinde olduğunu herkes biliyor çakma milliyetçilik yapmayın. Okadar milliyetçiyseniz genel başkaniniza Diyarbakır da burası Kürdistan dedikleri zaman sesi çıkmadı ona tepki koysaydiniz.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Şehide kelle diyen, bebek katiline sayın diyen, Osmanlı'da k..distan vardı buna alışacaksın diyen, terör örgütünün sembolünü suç olmaktan çıkartan, habura seyyar mahkeme kuran, baezaniyi parti kongresinde "şeref" konuğu eden, bebek katilinin bildirisini meydanlarda okutan, adalara tur düzenleyen, peşmergeyi sınırlarımız dan geçiren, Dolmabahçe bildirisinin mimarı, terör örgütünün eski lideri Osman ö. TRT ye çıkartan ve TRT nin başına "sarı kırmızı yeşil" diye tvit atanı müdür yapan ..... ve bunu izleyen ve hatta onunla yol arkadaşlığı yapıp sonra yunana verdiği adaları 20 yıl sonra hatırlayana çakma milliyetçi denir. Hadi o zihnini yor bakalım bu tarife kim uyuyor?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Tamer Ilikçi (1 yıl önce)
    Malatya haber beğeni butonu numaralarından vazgeçin ayıptır senarisT in yorumunu beğenmedim ama beğeni arttı bir çok yorumda ve defalarca bu ucuz numarayı yapıyorsunuz.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Yazıhan belediyesi böyle birşey yapmışsa eğer yanlış yapmıştır.Ama İyi parti ilçe başkanına bazı şeyleri hatırlatmak lazım.Şehit yakınına küfür eden genel başkan yardımcınız var.Kravatlı terörist selo ile kahvaltı yapma hevesinde olan ve her fırsatta selonun hapiste olmasının hesabını soran genel başkanınız var.HDP li belediyerden ihale aldığı iddia edilen iyi partili yöneticiler var.Mecliste İyi parti m.vekillerine ''siz bizim oylarımızla burada oturuyorsunuz '' diye ayar çeken HDP lilere tek kelime edemeyen parti grubunuz var.Ülkemizin gurur kaynağı İHA ve SİHA lara laf söyleyen genel başkan yardımcılarınız var.İçinde olduğunuz ittifakın HDP ile gizli kapalı ilişkileri var.Bunca şey ortada dururken ilçe başkanının yaptığı çıkış İyi partinin gerçek yüzünü kapatamaz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Helal olsun Ali Bey, ancak bu kadar güzel yorum yazılırdı bu haberin altına.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • ali yılmaz (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey delikanlıca sözlerinizi habura çadır mahkemesi kuranlarada söyleyebilirmisiniz, apo katilinin mektubunu trt de okutanlarada söyleyebilirmisiniz, katil uşağı şiwan perwerle megri megri söyleyenlere söyleyebilirmisiniz söyleyemezseniz tatlı su milliyetciliğini bırakın buna çocuklar bile güler.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • SenarisT (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey siz hangi milletvekilinin danışmanı ya da mecliste her olup biteni size haber edecek bir teşkilatın baskanisiniz da klavye başında gizli kapalı ilişkiler var diyorsun. Yıllarca fetoyu devletin içine soktunuz koltuğunuz altınızdan gidecek dendiğinde cemaatin devlette işi mi olur buna kargalar bile güler diyen Parti'nin sonunda ne olduğunu gördük. Siz burda il başkanına laf söyleyeceğinize gidip Tunceli'ye Rahmetli Kamer Genç'in heykelini dikin feto dedi diye meclise sokmadiginiz rahmetliden helallik isteyin.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • BRAVO Senarist,Tebrik ediyorum ve alkışlıyorum... Rahmetliye neler yaptılar
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ali kardeş az okuyun oku zihin açar.trt hangi partinin kanalı kim çıkardı kardeşini tv ye ..hdp düne kadar kimin ile beraberdi sizin ile beraberlerken kürt kardeşler sizin ile ters düşünce kürtten evliya koyma avluya he güzel iş.siz karbonat çekin boşverin bu işleri.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey kardeşim neden zorunuza gittiki.Dün zorunuza gitmiyordu.Osloda,Dolmabahçede,haburda yaşananlara alkış tutuyordunuz,bütün bunlara karşı çıkanları kandan beslenen yarasalar diye itham ediyordunuz.Yazıhan Belediyesi'nin yaptığı gayet insani bir durum,ölen her kimse kim,ama anasını babasını aynı kefeye koymak zulüm değilde nedir.Olaya bu noktadan bakarsak özellikle feto terör örgütünün bir numaralı suç ortağı ortadadır,nettir,üstelik ilimizde bu örgütün devamlılılıgını bir grup yapmıyormu,kurumları yine kendi adamları ile doldurmuyormu?Siz birilerine kara çalarak iftira atarak aklandiginizimi sanıyorsunuz.Daha dün Apo nun mektubundan medet umanlar,Osman Öcalan'ın TRT ye çıkarıp seçim manipülasyonları yapanlarada alkış tuttunuz.Yok öyle yağma,siz muslukları kendi tarafınıza çevirmeye alıştınız ama kara bitti Ali bey, artık yemiyoruz...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Meğri megri diyip lahmacunları yiyen..! Osloda-haburda-Irakta vb nilmediğimiz yerlerde.Öcalanın kardeşini trt çıkartıp bildiri verdiren..! Ölen kişilere küçüktücü kelime kullanan.. Herkesi hor görüp işine geleni kral eden kişiyide unutmayın..! Bu alemin üstü varsa altıda var iyi düşün iyi karar ver gelsiğiniz nokta yer yer değil ülke sahipsiz kalmadı evvel Allah şimdide kalmaz korkmayın..!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hanifi (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali kardeşim; O meclisteki şeref yoksununun cevabı defalarca verildi, bir de sana verelim. Nasıl oluyorsa bir sütü bozulun lafları dizin için muteber oluyor da bir sürü yiğitmiş laflarını görmezden geliyorsunuz... Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz, siyaset yapacak diye iftira atarak ahiretinizi tehlikeye atıyorsunuz, kul hakkına giriyorsunuz... İYİ partinin aday gösterdiği bütün beldelerde Hdp aday göstermiştir... Kahvaltı teklifi geldiğinde Anadolu’da bir kültür vardır ya siz bilmiyorsunuz.... Düşman kapıya gelmişse ağırlanır dokunulmaz, düşmanlık sonraya bırakılır. Ya sadece bir teklif üzerinden bu kadar iftira neyin nesi... Laldı ki Meral hanım kan davamız devam eder dedi... Şehit yakını dediğiniz şerefsiz defalarca Fetö’nün Fahişesi demiş ceza almış davadan baz geçilmesi için kendisini yakacağını söyleyen bir psikopat. O şehit hangi çatışmada şehit düşmüş bilen var mı? Biliyorsan bulursan yaz ki biz de bilelim! Oslo’da, Habur’da, Kandil’de, Dolmabahçe ‘de, İmralı ‘da oynaşırken sesiniz çıkmıyordu... Fetö ile aynı yatakta yatılırken sesiniz çıkmadı... Onbeş Temmuz’u bize yaşatanlara sesiniz çıkmadı... Milliyetçilik ayaklar altına alındığı zaman sesiniz çıkmadı milliyetçiler... Andımız kaldırılırken sesiniz çıkmadı yeniden yerine getirilmedi için meclis çalışmasında akp ve hdp karşı çıkarken mhp çekimser kaldı... Kırmızı plakalı yüce meclis başkan vekilliği hdp ve Mhp oyları ile verildi... Megri megri türkülerine sesiniz çıkmadı... Birbirinize ahlak dışı hakaretler ettiniz sonra koltuk için birbirinize yapışıp aynı yatakta yatıyorsunuz milletin halinden bi habersiniz yerliler ve milliler... Hdp li belediyelerden ihale almak tamamen kuru iftira! Allah’tan korkun biraz siyaset için bu kadar ilkesizlik olur mu? Hdp ki belediyelerin çoğu kayyumda, kalanlar da küçük beldeler. Kaldı ki önce kendilerinden sonra olsa olsa Chp ‘sen bize sıra gelmez ve vermezler! Eğer bir bildiğin bir şey varsa ki yok olduğunu biliyorum İYİ Parti Yazıhan ilçe başkanına yaz yanda söyle... Geçmişte, şimdi, gelecekte; Kim fetö ve hdpkk ile gizli saklı iş çevirmişse, kim onlara ortaklık yapmışsa Allah lanet eylesin! Kim iftira ediyorsa da Allah lanet eylesin! Ben amiinnn diyorum sen de Amiinnn diyebiliyorsan yaz!
    %80
    %20
    Yanıtla