SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyunu Tutma Adına Öne Geçseydik, Direnebilirdik"

A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Belki oyunu tutma adına öne geçseydik direnebilirdik. Golü yiyince direncimiz kayboldu. Direnmekten çok takım kendi halinde kaldı. 120 saniye 2 gol yedik" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "İki tane hedefi gerçekleştiremeyen takımın karşılaşmasıydı. Galatasaray, Avrupa’da, ligde, Türkiye Kupası’nda istediği sonuçları alamadı. Biz de maalesef farklı bir ligde oynayacağız. Direnmeye çalışıyoruz. 5 hafta kaldı. Takımı motive etmeye çalışıyoruz. İdmandan vazgeçen oyuncuları içeriye katmaya çalışıyoruz. Kolay bir durum değil. Galatasaray daha önce skor bulabilirdi. Bizim çok net bir iki tane pozisyonu var. Belki oyunu tutma adına öne geçseydik direnebilirdik. Golü yiyince direncimiz kayboldu. Direnmekten çok takım kendi halinde kaldı. 120 saniye 2 gol yedik. Galatasaray özelinde, Galatasaray’a eskiden hizmet etmiş, bu formayı giyen biri olarak geçmişle bugünü kavga ederse en fazla zararı gelecek görürmüş. Hem Galatasaray hem bizim adımıza kongresi var. Camiaların bütünleşip o bizim Avrupa’da şahlanan Galatasaray’ı inşa etmesini temenni ediyorum. Bizim de yeni bir ligde yeni bir inşa yapmamız lazım. Seneye oynayacağımız ligi kabullenmeyen oyuncular olabilir. Tetteh ve Mustafa gününde olsaydı golü bulabilirdik. Kenan’ın vermiş olduğu mücadele beni çok mutlu etti. Ertaç kararını ben verdim. Ertaç çok şey kattı. Kaptanlık yaptık. Seneyi inşa ederken yeni oyunculara da şans vermemiz gerekiyordu. Ertaç bizi diğer oyuncular gibi bizi bırakıp gitmedi" diye konuştu.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • baba (2 yıl önce)
    Ertaç bu sene tam kaleci oldu, bana göre Şu anda herkesten iyi, milli takım Ertaç'ı görmeli. Samed oynarsa çok iyi olacak. Mustafa ve Tetteh bu takım için çok fazla oyuncular, onlara futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Azubuike'yi de unutmuyorum, ona da teşekkürler, sene başında gelseydi, kümede kalırdık. Donsah, Kenan, Diko ellerinden geleni yaptılar, sağolsunlar. Gerçi geçen senede kümede kaldık ama bu kişilik yoksunu şahıs ile düşeceğimizi bir sene evvelden söyledim. Kimse kaçmasın bu işin sorumlusu, kimlik sorunu olan şahıs değil, Malatya siyasetidir. Malatya siyasetinin sorumlusu ise şu bu vekil, o başkan falan değil, direkt Malatya seçmenidir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • orduzulufatih (2 yıl önce)
    Samet kalede bugün çok başarılıydı yaşı daha çok genç herkes ertaç öyle iyiydi böyle iyiydi diyor da birazda malatyanın gençlerine şans verilmesi daha iyi olur.Ertaç o kadar maç oynadıda ne oldu yine küme düştük sonuçta bırakın bari son maçları gençlerimiz oynasın altyapımız oynasın da gençlerin önü açılsın
    %0
    %100
    Yanıtla
  • cafer Canbay (2 yıl önce)
    Dirensen Ne olurki Atı alan ÜSKÜDARI GEÇMİŞ.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sezon başından beri mustafa eskihellaçın bulunduğu kanat hep rakipler için otobana döndü.Hagi osman daha erken donsah ın yerine oyuna alınsaydı daha etkili olurdu.onuda futboldan biz kopardık.tıpkı diğerleri gibi.Ertaç heykeli dikilecek bir oyuncumuz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Takip ettiğim kadarıyla sen Mustaf Eskihellac takıntısı olan birisin. Nerdeyze her maçtan sonra mutlaka bir mustafa eleştirisini araya sıkıştırıyorsun. Glatasaray maçının iyilerinden olmasına rağman yine bu oyuncuya sallamışsın. Takıntın ne, borç aldı da vermedi mi, yerine sen mi oynayacaksın. Çok merak ettim. Bu oyuncuyla bir dedrdin var ama çözemedim. Transfer döneminin gzdelerinden biri bu futbolcu olacak görürsünüz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 1650452689 (2 yıl önce)Cuma isimli kullanıcı yorumuna
    Ertaç dışında hangisi mustafadan farklıydı.adamın sahada varlığı bile belli değilken bu denli eskihellaç avukatlığı neyin kafasıdır? işte o kafa bizleri küme düşürdü.
    %100
    %0
    Yanıtla