SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tohma Çayında Boğuldu

Tohma Çayında Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ'da Tohma Tayı'na düşen 10 yaşındaki otizmli çocuk boğularak hayatını kaybetti.

İlçenin Keklikpınarı Mahallesi Aşağıköy mezrasında ikamet eden 10 yaşındaki otizm hastası Miraç Gültekin, evlerinin 100 metre altındaki Tohma çayına düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi dalgıç ekipleri yönlendirildi.

Ekipler, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda su kenarında bulunan terliğin olduğu alandan suya girerek, arama-kurtarma çalışmasına başladı.

Suyun balçık ve görüşün olmayışı ekiplerin işini zorlasa da 10 dakikalık çalışma sonrası 3 metre derinlikte Miraç Gültekin’in cansız bedenine ulaşıldı.

Gültekin'in cenazesi sudan çıkartılarak kolluk kuvvetleri ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız