SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Arapgir Konutlarının İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-09-11 04:33:01
TOKİ Arapgir Konutlarının İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Arapgir İlçesi’nde 3. etapta inşa edilecek 161 konutun ihalesi yapıldı.  İhale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ’nin Arapgir ilçesindeki projede yükseklikleri zemin+4 olan konutlar 2+1 planında tasarlandı.

TOKİ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Malatya’nın eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, cumbalar, payanda ve söveler kullanıldı. Projeyle yerleşim alanı; spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak yeni bir cazibe merkezi hedeflendi. Gelenekten geleceğe varma arayışını benimseyen TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor.” denildi.

TOKİ’nin  Arapgir İlçesi 3. Etap 161 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin yaklaşık azami maliyetinin 36 milyon 152 bin TL olarak tahmin edildiği, ihaleye katılan firmalar ve tekliflerinin şöyle olduğu bildirildi:

Erensan İnşaat + Centilmen İnşaat  31 milyon 221 bin TL.,

Okçuoğlu İnşaat + Çelikmen Yapı 33 milyon 320 bin TL.,

May İnşaat  33 milyon 945 bin TL.,

Merkez Yapı  ise   39 milyon 230 bin TL.

Verilen tekliflerle ilgili değerlendirmenin yapılacağı ve ihaleyi kazanan firmanın belirleneceği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Malatya nın tüm ilçelerine bu hizmeti bekliyoruz. Ayrımcılık yapılmadan. Daha hastanesi olmayan ilçeler var.
    0
    0
    Yanıtla