SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tombala Oynatan İşyerine Baskın

0
Güncellendi - 2018-09-05 04:34:54
Tombala Oynatan İşyerine Baskın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş yerinde kumar oynayan 40 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Halfettin Mahallesi Aslantepe Caddesi'nde bir iş yerine operasyon düzenlendi.

Tombala oynarken yakalanan 40 kişiye toplam 10 bin 360 lira para cezası kesildi.

İş yerinde bulunan tombala makinesi ile ekipmanlara el konuldu.

İş yeri sahibinin de aralarında bulunduğu kumar oynatan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cengiz (5 yıl önce)
    Baran kardeşime katılıyorum. Kanunlar caydırıcı olmadığı müddetçe mazlumu ezip zalimi sevindirmekten başka birşeye yaramayacaktır. Zamanında Malatya bu kadar trafik, bu kadar araç yoktu. Ama o zamandan beri Belediye İmar kanunlarında binaların alt katını “otopark” değil de “dükkan” yapan müteahhite ceza vardı. Örneğin bugün parasıyla onbin lira diyelim. Müteahhitler dükkanları yapıp, beş altı yüz bin liraya satıyor, dalga geçer gibi belediyeye de onbin lira cezalarını ödüyorlardı. İşte o işlerin sonucudur bugünkü park sorunu, otoparkların denetimsizliği..Söylemeye ağzım varmıyor ama Valilik, Emniyet, Belediye bu vurdumduymazlığa devam ederlerse daha bunlar iyi günlerimiz sanki..Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay (5 yıl önce)
    Her gün aynı mekanlarda oynanıyor bu zıkkım ve bu malatya da herkesçe biliniyor böylesi yerlere polislerin göz açtırmaması gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    Tombala oynatan birkaç kahvehane sahibi 500 bin liralık araçlara biniyorlar.Kabahatlar kanunu 100 lira kes çık,böyle hiçbir suçu engelleyemeyecek siniz.
    0
    0
    Yanıtla