SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tosic Sakatlandı, Transfer Askıya Alındı

0
Güncellendi - 2018-07-25 12:43:18
Tosic Sakatlandı, Transfer Askıya Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, büyük oranda anlaşmaya vardığı Zoran Tosic ile yaşadığı sakatlık nedeniyle anlaşmaktan vazgeçti.

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Partizan takımında forma giyen Sırp oyuncu Zoran Tosic ile her konuda anlaşmaya varmış, oyuncuyla sözleşme imzalama aşamasına gelmişti. Sarı kırmızılılar, oyuncunun takımıyla oynadığı maçta sakatlanmasının ardından transferi askıya aldı.

Ciddi bir sakatlık yaşadığı öğrenilen Tosic'in 2 ila 3 aylık bir süreçte yeşil sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Zoran Tosic'in yaşadığı sakatlık sonrası Yeni Malatyaspor yönetimi, alternatif isimlerle görüşmeye başladı.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, "Tosic'in transferi bitme noktasına geldi ama bir sakatlığı oldu. Şuanda süreç durdu. Sakatlığından dolayı transfer gerçekleşmeyebilir. Şuan net bir şey yok. Oynadığı maçta bir sakatlık yaşadı. O sakatlığa bakacağız. Ciddi bir sakatlık ise transfer olmayacak" açıklamasında bulundu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nuri44 (6 yıl önce)
    Evet aynen katılıyorum bu takımı düşürecekler transfer politikaları yan yattı çamura battı transfer komitesinde bulunan erdal gündüz bile transfer komitesinden ayrılmış ne yapsın adam yalan söylemekten bıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (6 yıl önce)
    Madem anlaştınız,adam hazırlık maçında eski takımıyla neden oynuyor,bırakın taraftara yalan söylemeyi,bunuda beceremedik deyin,lige yeni çıkan erzurum kadar olamadınız,madem paranız yok neden kongreye gitmiyorsunuz,bu kadar mı koltuk sevdalısısınız,Malatya spor sayesinde iyi çevre edindi tabi adil bey,gider mi hiç,sağında bakan,solunda milletvekili...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (6 yıl önce)Ata isimli kullanıcı yorumuna
    Ne bakanı bakanmı kaldı millet vekillerinin artık hiçbir versiyonu yokk
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (6 yıl önce)
    Malatya spor kamuoyu oyalanıyor bu takım bu yıl düşürülcekk
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (6 yıl önce)
    Yalanınızı sevsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (6 yıl önce)
    Transfer yapmamak için yönetimden bahane üretmeye devam başkan 4 transfer demiş sen bu kadro ya en az 7 8 transfer yapmazsa bu lig den düser bu takımm
    0
    0
    Yanıtla