SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Kavşağında Kaza

TÖTM Kavşağında Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı.

Kaza, saat 20.45 sularında Malatya- Elazığ karayolu Turgut Özal Tıp Merkezi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan O.B. (37) idaresindeki 44 AAG 834 plakalı Volkswagen marka otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 70 yaşındaki Mehmet Ç.’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan yaşlı adam yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kazaya karışan araçta inceleme yaparken, hastanede tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Otomobil sürücünün gözaltına alındığı kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kernekli (2 yıl önce)
    Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeyin, adam 50 metrelik koskoca göbekte göbeğin içinden geçiyor,çş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Hastane kavşağı önemli bir artel olmasına rağmen akşamları ışıklandırma olmadığı için çok tehlikeli oluyor ne karayolları nede büyükşehir bu duruma çözüm bulmuyorlar..
    %100
    %0
    Yanıtla