SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye Kalite Onayı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin bazı bölümlerindeki yönetim ve hizmet sunumuna TS EN ISO 9001-2000 kalite onayı verildi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Hastane idaresi ve Kalite Konseyi tarafından Radyoloji Kliniği ve Merkez Laboratuarlarında (Mikrobiyoloji, Biyokimya, Hematoloji, Farmakoloji, Parazitoloji ve Acil laboratuarları) yaklaşık bir yıldır sürdürülen kalite yönetimi çalışmaları sonucunda, Haziran ayı sonunda TSE'ye başvurularak hizmet ve yönetim kalitesinin denetlenmesi istenmişti. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan inceleme ve denetlemeler sonucunda TSE denetçileri, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Radyoloji Kliniği ve Merkez Laboratuarlarının yönetim ve hizmet kalitesini standartlara uygun buldu ve bu birimlere TS EN ISO 9001-2000 belgesinin verilmesini önerdi" denildi.

Açıklamada şu bilgi yer aldı:

"Bundan sonraki süreçte aynı çalışma yöntemi ile önce tüm hastane için TSE kalite belgesi, daha sonra da uluslar arası akreditasyonu hedef olarak belirleyen Turgut Özal Tıp Merkezi, kaliteli sağlık hizmetini zamanında sunmak konusundaki kararlılığını da bu şekilde tescil ettirmiş oldu."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız