SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ayrı Trafik Kazasında 1 Ölü, 7 Yaralı

4 Ayrı Trafik Kazasında 1 Ölü, 7 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen 4  ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.   

-Yolun karşısına savrularak devrildi; 1 ölü, 1 yaralı 
Malatya-Adıyaman Karayolu’nun Akçadağ ilçesine bağlı Karapınar Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında; Nevzat Çatı (74) idaresindeki 44 LP 209 plakalı hafif ticari araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yolun karşısına geçen araç takla attı.  (Üstteki fotoğrafta)

İçerisinde bulunan meyvelerin de çevreye saçıldığı aracın kaza ihbarı üzerine bölgeye, 112 acil servis ambulansları, trafik polisi, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkartılan sürücü Nevzat Çatı ve yanında bulunan Durdane Çatı (75) ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Durumu ağır olan Durdane Çatı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada ölen Durdane Çatı'nın, Doğanşehir Belediyesi'nin AKP'li üyesi Rüstem Çatı'nın annesi olduğu öğrenildi.

-Yoldan çıkarak takla attı, 4 yaralı  
Darende-Elbistan Karayolunun Darende ilçesi Yeniköy Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, İsmail Milcan (48) yönetimindeki 44AEZ278 plakalı hafif ticari araç ile Elbistan istikametinden Darende istikametine doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncunda araç yolun sağında bulunan boş araziye doğru yuvarlandı. Kaza da sürücü İsmail Milcan ile birlikte araçta bulunan Numan (26), Gonca Gül (25) ve Mehmet Milcan (8) yaralandılar.  

Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar ambulanslar ile Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

-Kamyonet yan yattı, 1 yaralı 
Malatya-Adıyaman Karayolu  Cafana  Mahallesi Tavşantepe Kavşağında meydana gelen trafik kazasında  Mustafa Budak (21) idaresinde bulunan 46 P 1862 plakalı kamyonet ile  Malatya istikametinden Doğanşehir  istikametine seyir halinde iken, bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda kamyon yan yattı. Kaza da hafif yaralanan sürücü ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor. 

-Doğanşehir'de 1 ağır yaralı
Doğanşehir ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya ağır yaralandı.

Ahmet Bayram yönetimindeki 44 BL 910 plakalı hafif ticari araç Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu önünde yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Öztürk'e çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırılan Öztürk, buradaki müdahalenin ardından Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Öztürk'ün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com- AA

FOTO: Darende- Elbistan yolundaki kaza

FOTO: Tavşantepe'deki kaza

FOTO: Doğanşehir'deki kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Karapınardaki kazada yaralıları itfaiye çıkarmadı, teyze olay yerinde ambulans gelene kadar vefat etmişti. Ambulans çok geç geldi. Allah rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orduzu (1 yıl önce)
    Merhaba Admin, Battalgazi Orduzu Leylekpınarı mahallesinde 4 5 ay önce su ve doğalgaz çalışması yapıldı. Asfalt yol tamamen tahrip edildi. Gerekli hat çalışmaları vs tamamlandıktan sonra yasal olarak zorunlu olan kazının düzgün şekilde kapatılması için gerekli mucur ve dolgu işlemi yapılmadı. Sadece çıkarılan toprak tekrardan yerine koyuldu. Bu durumda da yol ile arasında 10-20 cmlik çukurlar hat şeklinde devam etti. Hiç bir şekilde düzeltilme veya dolgu yapılmadı. Aylardır insanlar belediyeyi arıyorlar hiç bir dönüş yok. En ücra köy yolu bile böyle değildir. Birilerinin cebi dolacak diye; dolgu ve düzeltme işlemi yapılmıyor. Bunu kontrol eden belediye veya kontrol mühendisleri ihalenin tüm adımları düzgün şekilde ilerlediğini gösteriyor ve milyonlar yine işini yapmayanların cebine kalıyor. Lütfen bu mahallenin durumunu haber yapın. Merkezden sadece 8 km uzaklıkta. Lütfen fotoğraflayın ve haber yapın. Şimdiden teşekkürler.
    %75
    %25
    Yanıtla