SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da beton mikseri ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, 20.20 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, C.A. idaresindeki 44 AHE 989 plaka beton mikseri ile Ş.Y. yönetimindeki 31 GU 688 plaka otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada N.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • çavuşoğlu (2 yıl önce)
    70 yaşındaki adamları avru alıp ne yapsın.fotoraftakilerin çoğuda suriyeliye benzemiyor araya karışıp gitmek isteyenlerde var galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin Türkçe öğretimine katkıda bulunan ve senin yaptığın yorumu yayınlayan adminin ömürleri kısalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Beton mikserinde çalışanların geneli asgari ücretli. Malum asgari ucret karın doyurmuyor. Mesaiye kalırlarsa cuzi mesai ucreti alıyorlar. Sabahın 6/7 si, gecenin 12/1 i. Aman beton donmasın, aman iş yetişsin diye yorgun uykusuz oradan oraya savruluyorlar. 12 mt³ mikser 1.000x12=12.000 tl beton atiyor. Bunun en az yarısı kar. Burada kazanan Beton firması ve mutahit. Malatya da 30 a yakın Beton santrali var. Ezilen yine işci. Geçmiş olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kernekli (2 yıl önce)
    Saat 20:00’de beton mikserinin trafikte ne işi var?
    %64
    %36
    Yanıtla