SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 6 Yaralı

Trafik Kazalarında 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile  Doğanşehir ilçesi yakınlarında meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 6 kişi de yaralandı.

İL MERKEZİNDE..

Kaza, 08.40 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, Yakamoz Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y. K. idaresindeki 44 S 0888 plakalı minibüs ile V. A. yönetimindeki 44 LY 626 plaka araç çarpıştı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan K.K., E.K., ile G.T. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DOĞANŞEHİR'DE..

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Harun Özyürek yönetimindeki 46 AAB 592 plakalı hafif ticari araç, Malatya-Adıyaman kara yolunun Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi.

Sürücü ile araçtaki Omar Muhammed Ali ve Hasan Özyürek yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA- iha

FOTO: İl merkezindeki kaza

FOTO: Doğanşehir'deki kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (1 yıl önce)
    Yol hatası ya da frenler tutmadı Sürücüler dört dörtlük
    %64
    %36
    Yanıtla