SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında İki 112 Personeli Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-02-25 20:30:27
Trafik Kazasında İki 112 Personeli Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde yaşanan trafik kazasında 112 Acil Tıp Teknisyeni 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya’nın Arapgir ilçesi Keban Karayolu üzeri 15. kilometrede meydana gelen kazada, Gizem Türkcan (24) yönetimindeki Renault marka 35 ANC 001 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Yaşanan kazada 112 Acil Tıp Teknisyeni olan sürücü Gizem Türkcan ile otomobilde bulunan 112 Acil Tıp Teknisyeni Miraç Altın (22) yaralandı.

Yaralanan iki 112 görevlisi olay yerine gelen ambulans ile Arapgir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tedavilerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 2 yaralının tedavileri devam ederken, kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

KALP KRİZİ GEÇİREN 112 PERSONELİ HAVA AMBULANSIYLA NAKLEDİLDİ

Bu arada Darende ilçesinde kalp krizi geçiren 112 Acil Servis personeli, ambulans helikopterle kent merkezindeki hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda görevli Abdurrahman K. (52) kalp krizi şüphesiyle Hulusi Efendi Devlet Hastanesine başvurdu. Doktorların kalp krizi teşhisi koydukları hasta için 112 Hava Komuta Merkezinden hava ambulansı talebinde bulunuldu.

İlçe şehir stadına inen ambulans helikopterle İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen sağlık personeli, tedavi altına alındı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız