SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Polisinden Motosiklet Sürücülerine Bedava Kask

Trafik Polisinden Motosiklet Sürücülerine Bedava Kask
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet sürücülerine bedava kask dağıtımı yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’mden verilen bilgiye göre; Trafik Denetleme Şubesi tarafından “Kaskınla Yol Ver Hayata” kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine ücretsiz kask ve el broşürleri dağıtıldı.

Çalışma da, durdurulan motosiklet sürücülerine bedava kask hediye edilirken, trafikte kurallara ve uyarılara mutlaka uymaları, kasksız trafiğe çıkmamaları, aşırı hız yapmaktan kaçınmalarını istendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 ay önce)
    Tek yapilacak kask kulanmiyana 250 tl ceza versinler o Zaman herkes kullanir bunun icine bisiklet kullanlarida dahil etmek gerekir kaza oldugu Zaman % 85 KURTULMA ORANI OLUR
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halil İbrahim akgül (6 ay önce)
    Çok güzel bir etkinlik olmuş fakat bu faydalı etkinlikten birçok kişi gibi bende faydalanmak istiyorum lütfen bana da destek ve yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    %86
    %14
    Yanıtla