SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Polisleri Yeni Kıyafetleri Giydi

0
Güncellendi - 2019-03-19 22:10:41
Trafik Polisleri Yeni Kıyafetleri Giydi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik polisleri, Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM) tanıtılan yeni kıyafetleri giymeye başladı.

Malatya İl Emniyet Müdür Ömer Urhal, Malatya-Elazığ kara yolundaki uygulama noktasında yeni kıyafetleri ile görev yapan trafik polislerini ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Urhal, günün koşullarına uygun olarak hazırlanan kıyafetlerin daha modern ve rahat şekilde tasarlandığını söyledi.

Kentte 303 trafik personelinin yeni kıyafetlerle görev yapacağını aktaran Urhal, "Amacımız vatandaşlara sağlıklı şekilde hizmet etmek ve personelimizin motivasyonunu en üst düzeyde sağlamak. 2019 yılının ilk çeyreğini geçen yılın aynı dönemine göre mukayese edildiğinde ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında azalma görülüyor. Arkadaşlarımız vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayabilmek adına uygulamalarını yoğunlaştırarak devam ediyor." diye konuştu.

Urhal, trafikte yaya öncelikli eylem planının hayata geçirildiğini anımsatarak, bu eylem planının başarılı şekilde sürdürüldüğünü de dile getirdi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız