SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Trafikte Düzen İçin Çalışma Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-10-21 04:51:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Zeki Soyak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, ilgili şube müdürleri ile birlikte Doğu Garajı esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Esnaflar adına kısa bir konuşma gerçekleştiren Mehmet Karakaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesinde devralmış olduğu hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Bizleri kırmayarak buraya geldikleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ise Büyükşehir Belediye Başkanının her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat, her zaman esnafımızın yanında olmuştur. Esnafımızın sorunlarına her zaman duyarlı yaklaşmış ve sorunların çözümü noktasında da esnafımızın yanında olmuştur. Malatya’mıza ve esnafımıza yönelik yapılan hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin geneline hizmet ürettiklerini belirten Başkan Polat, “Malatya son yıllarda hem insan hem de araç yoğunluğu oldukça arttı. Bu artan yoğunluktan dolayı trafikte de sıkıntılar yaşanmakta. Büyükşehir Belediyesi olarak trafikte bir düzenin sağlanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şehirde bu düzenlemeler yapılırken bazı sıkıntılar da ortaya çıkmakta. Ortaya çıkan bu sıkıntılar da zaman içerisinde ortadan kalkacaktır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat daha sonra Doğu Garajı esnafını gezerek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Bülten  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ÖĞRETMEN (5 yıl önce)
    BÜTÜN SOKAKLARDA SAĞLI SOLLU PARK VAR. KOCA ŞEHİRDE TRAFİK TEK ŞERİT AKIYOR. BUNA BİRDE KURAL TANIMAZ HALK OTOBÜSLERİ , MİNÜBÜSLER , TAKSİLER VE ÇÖP TOPLAYAN MOTORİZE SURİYELİLER EKLENİNCE İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ OLUYOR. KARDEŞİM HER MAHALLEYE ÇOK KATLI OTOPARK YAPARAK ANCAK BU SORUN BİR NEBZE ÇÖZÜLÜR. ANCAK SİZLERDE BUNLARI DÜŞÜNECEK KAPASİTE YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (5 yıl önce)
    Malatyada alternatif bir yol yapamadığınız süre içinde trafik kat be kat artmaya devam edecektir. Bakınız kuzey çevre yolu...!!
    0
    0
    Yanıtla
  • melih gür (5 yıl önce)
    trafikte en büyük keşmekeşi yaratan minübüscüler sen minübüscüler başkanının yanına almışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (5 yıl önce)
    2.organize sanayi giriş-cıkısına yani havaalanı yoluyla birleşen noktaya trafik ışıgı konulmazsa orada daha cok can yanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    Yolları daraltılmış kavşak düzenlemeleri bozuk bir şehirde trafik her zaman sorun olacaktır. Dünyanın hiçbir yerinde 50 mt.lik yol açıp iki gidiş iki geliş yol bulmak her halde mümkün değildir. Bizimkiler hep ilkleri yaptıkları için... Ulaşım hizmetlerinin kontrolünü sözde BBB ve trafik yapmaktadır. Bu nasil planlama ve denetlemedir ki minibüsler İNSAN değil de sanki YÜK taşır gibi TIKA BASA doldurmakta , bakımsız araclariyla ciddi anlamda hava ve gürültü KİRLİLİĞİ YAPMAKTA, İLGİLİ KİŞİ ve KURULUŞLAR da SADECE İZLEMEKTEDİR. Ör. Karakavak Kayalık hattı münibusleri hem sayı hem model hem de Araç bakımları yönünden son derece yetersiz ve sorunlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şeffaflık iyidir (5 yıl önce)
    Esenlik marketlerin hesaplarını halka açması en büyük hizmeti olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Malatya da trafik te düzen olmaz.heryer arapsaçı gibi.beydağı hastanesinin önü rezillik.istasyon virajı rezillik.sabahları bazen 5 ışık ta zorla geçiyoz.Bırakın böyle kalsın siz iyce berbat edersiniz.Belki yeni dönem de mühendis mimar vizyon sahibi bir başkan seçilir de o çözüm bulur.yoksa sizlerden olmaz.
    0
    0
    Yanıtla