SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafoya Çarpan Otomobilde 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-07-28 18:47:07
Trafoya Çarpan Otomobilde 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, otomobilin elektrik trafosuna çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Dursun Özçelik yönetimindeki 23 FZ 689 plakalı otomobil, Malatya-Elazığ D-300 kara yolu Erenli mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik trafosuna çarparak devrildi.

Kazada, sürücüyle otomobilde bulunan Çiğden Uncu, Kalime Sertaş, Kerim ve Sahinaz Merve Özçelik yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mert (5 yıl önce)
    Ehliyet mi sürüyo aracı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Trafik cezaları caydırıcı olmalı ve uygulanmalı. Yaya geçitlerinde yayalara yol veren çok az, hiz limitlerine uyan neredeyse yok yollarda resmen uçuyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • sadri (5 yıl önce)
    ehliyet sınavı 10 yılda bir tekrarlanmalı
    0
    0
    Yanıtla