SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündüz Transfer Komitesinden Ayrıldı

0
Güncellendi - 2018-07-25 17:50:37
Gündüz Transfer Komitesinden Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da sezon başında açıklanan transfer komitesinde ismi yer alan basın sözcüsü Erdal Gündüz’ün kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı belirtildi.

Gündüz’ün yaz başında açıklanan ve kendisinin de dahil edildiği transfer komitesinden ayrıldığı ve bu kararını yönetim kuruluyla da paylaştığı bildirildi. Yeni sezonda sıkıntı yaşamamak ve güçlü bir takım oluşturmak için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılarda giden oyuncuların yerine henüz transfer yapılmaması taraftarın tepkisine neden olurken, transferde izlenen politikaya bir tepki de kulüp içinden geldi.

Görüşme halindeki oyuncularla anlaşma sağlanamaması ve resmi imzaların gecikmesinden rahatsız olduğu öğrenilen Erdal Gündüz transfer komitesinden ayrıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • fatih (6 yıl önce)
    Malaesef ahbap çavuş ilişkisi şeklinde amatör mantıkla yönetilen bir malatyaspor var.Soruyorum arkadaşlar bu yönetim kurulunda basın açıklaması yapma kapasitesine sahip kim var gösterirmisiniz. Geçen yıl titizlikle son dakika da aldığınız futbolcuları gördük. Hepsini ger gönderdiniz.Ve hala aynı terane laf var icraat yok.Titiz davranmaya devam edin bakalım.Nefret ettirdiniz Mileti yeter artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercek Malatyaspor amatör de bu çakması
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    "Görüşme halindeki oyuncularla anlaşma sağlanamaması ve resmi imzaların gecikmesinden rahatsız olduğu öğrenilen Erdal Gündüz transfer komitesinden ayrıldı." gerçekten bu sebepten ötürü ise günahını almışım helal et hakkını. tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    yönetimin böle vurdum duymaz hareketleri gerçekttende sinir ediyor. diğer takımlara bakın bi.. özellikle sivas hızlı ve harika transfer yaptilar. kayseri.. konya. göztepe. akhisar. bursa inanılmaz transfer yaptılar ve kampa yetiştirdiler. bizimkiler ne yapıyo kaplumbağa hızındalar.. sisokko antalyaya gitti. yerine solbeg alındımı hayır.. mişel peraranın yerine adam alındımı hayır. dört tane hazırlık maçı yapıldı ömer şişmanoğlu yok. göztepeden sakat alındı galiba..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Ravcı gitmeden takım düzelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın neyi eğri,kümemi düştü.Anlasilan senin ravciyla problemin var.:)
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar kaplan (6 yıl önce)Mehmet Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali hocayı karalamak için fırsat kollamayın. Nankör olmayın. Malatyaspor için çalışan değerli hocamız hizmetlerini bir taraftarın takıma sahiplenme edasıyla yerine getiriyor. 2. Ligden Süper lige kadar olan süreçte emeği çok. Balık hafızalı olmayın. Ali Ravcı Malatyaspor için bir değerdir. Herkes işini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çalışıyorsa parasını alıyor Göztepe nasıl transferler yapıyor biz döküntü Şişmanoğlu bu alıyoruz Dia barazite diallo vs sorumlusu biziz herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Kusura bakma arkadaş bu takım düşerse en çok sen ve senin gibiler sevinecek..İstediğiniz eminim ki budur...Her türlü halde takımı eleştirmekten başka birşey yapmıyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bırakın bunları tüm klupler borç batağında ..biraz pasif olunabilir ama menfaat klubun menfaati.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takim ligden düşünce görürüm sizi en kalitesiz en silik kadro bizde düşecek zaten bu zihniyetle düserse gûn olur 100 trilyon harcarsìn olmaz gidici bu kafayla bu takìm inan o eleştiren kesim bu kulübü sen ve yönetimden daha çok seviyor adamımm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Günah keçisi bulunmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Karamurat (6 yıl önce)
    Görünen köy kılavuz istemez şimdiden başladı problemler bu yıl işimiz çok zor ligin beş veya altıncı haftasında hoca da istifa eder .Yazık bu şehirde sahipsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muri (6 yıl önce)
    Evet basladi yaprak dökümü
    0
    0
    Yanıtla