SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferde Biraz Gecikme Oldu"

0
Güncellendi - 2018-07-31 16:10:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, doğru ve nokta transferler yapmak istediklerini, bu nedenle de transferde biraz gecikme olduğunu söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan transfer saati programına konuşan Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Yapacağımız transferlerin her zaman doğru ve nokta transfer olması, takımı ve şehri benimsemesi lazım. O anlamda transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. En kısa sürede 3 veya 4 transferi mutlaka yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Şuanda mevcut bir takımın olduğunu kaydeden Gevrek, "Mevcut iyi bir takımımız var. Bu takımımızın yüzde 80'ini koruduk. Geçen sezon ilk 11'de oynayan oyunculara baktığımızda yüzde 90'ını koruduk diyebilirim. 43 puan toplamış bir takım var. Yapacağımız transferlerinde mutlaka üst düzey olması lazım. Yapacağımız transferler öyle transferler. O anlamda biraz gecikme oluyor" dedi.

Gevrek, birkaç yerli oyuncuyla görüştüklerini belirterek, şunları söyledi: "Gelmek istemeyen, haber beklediğimiz, bonservisi olan oyuncular oldu. Onun için transferde biraz gecikme oldu. Yoksa bu transfer yapılmayacak anlamına gelmiyor."

Bir taraftarın gelin arabasının arkasına yazdırdığı yazıya ilişkinde açıklama yapan Gevrek, "Ben o arkadaşımızı tekrar tebrik ediyorum. Transfer olmayınca da böyle esprili, güzel bir şey yapmışlar. Çok hoşuma gitti. Tabi ben aradım ve kendisini tebrik ettim. Bir isteği vardı maça da davet ettik. Taraftarla aramızda böyle bir iletişim var. Taraftarlarımıza da hak veriyorum. Onlarda takımlarının iyi olmasını istiyorlar. Bir an evvel transfer yapılmasını bekliyorlar. Onlar sabırlı olsunlar. Allah'ın izniyle bu takım, iyi bir takım olacak. İyi transferler yapılacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Sadık Çiftpınar için Beşiktaş'tan kendilerine resmi bir teklif gelmediğini kaydeden Gevrek, "Böyle bir şey olsa zaten ararlar, söylerler. Belki ilgilendikleri doğru ama resmi bir teklif gelmedi" dedi. Gevrek, Tarık Çamdal ve Sercan Yıldırım transferlerinin gündemlerinde olmadığını ifade ederek, "Her oyuncu kendine göre değerlidir. Türkiye'de isimleri olan futbolcular ama bizim gündemimizde yok. Farklı farklı isimler konuşuluyor. Şuanda biz 3 veya 4 transfer yapacağız. Bunların yüzde 90'ı yabancı olacak. Görüştüğümüz oyuncular var. Net bir şey olmadığı için bir şey söylemek doğru değil. Hocamızın ve sportif direktörümüzün gündeminde var mı, yok mu onu şu anda bilmiyorum ama gündemimizde yok" şeklinde konuştu.

Gevrek, Sadık'ın geleceğine ilişkin, "Sadık bizim için önemli bir oyuncu. Takıma da büyük katkı sağladı. Malatya ve Malatyaspor'u benimsemiş, seven bir kardeşimiz. Bizde onu çok seviyoruz. Sadık ve diğer oyuncular için gelen tefklif olursa hem oyuncunun önünü kapatmamak adına hem de Malatya'nın menfaatleri doğrultusunda transferlerine onay veririz. Değerini bulursa oyuncumuzu verebiliriz. İyi bir teklif gelirse ve Sadık isterse transfer gerçekleşebilir" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • erhan (6 yıl önce)
    papağan gibi her sene aynı şarkı transferde geç kaldık bırak artık bunları aslında sen bıraksan daha iyi olur ne yaptığı belirsiz bir yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • SportmeN (6 yıl önce)
    Az Bi Susun Be....! Nasıl Taraftarsınız Maçlar Başlamadan Hemen Düştük Yok Yandık Bu Ne Be......Transfer..,,Transfer..,Transfer..,yönetim sizin gördüğünüzü görmüyormu bilmiyormu...ağzı olan konuşuyor......Bu Takım Transfer yapmasada ilk 10 dayız unutmayın....sezon sonuda utanmayın bu konuşmalarınızdan Dolayı.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Sayin başkan iyi söylüyorsunuz da elimizde alacak futbolcu kalmayacak bu gidişle 10 gün önce de 3-4 transfer yapacaktıniz halen yapacağız artık icraat yapalım gidişat iyi değil çünkü rakipler yeni çıkan takımlar en az 10 tane transfer yaptı eksik noktalarını kapattilar oyuncu olmadığı için hazırlık maçı yapamadık biraz değil bayagi acele etmemiz gerekiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (6 yıl önce)
    Resmen dalga geçiyorlar böyle yönetim olmaz halen transfer yapmadan konuşan geçen yıldan diyor iyi sen bu kafa ile devam et Malatya da elini kolunu sallayarak gezemezsin baloondor baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Başkan transfer leri lig in ikinci yarısına yetişirmi? yetişmezse şayet seneye 1.lig icin artık 2-3 adam alırsınz.yani o zaman da geç kaldık deme haa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (6 yıl önce)
    Baskan allah askina dogru soyle..transfer yapmamak icin ozel caba harciyorsunuz bilerek mi kume dusureceksiniz bizi..super lig agir mi geliyor size..tasiyamiyormusunuz bu ligi..malatya ve harbi malatyalilar super ligi kaldirir..siz ve ekibiniz kaldiramiyorsaniz bu agirligi birakin artik..sinirlerimizi alt ust ediyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    yok başkan ne geç kalması 3-4 hafta daha bekleyin erken alıp ne yapacağız!! elimizde 3 takım kuracak oyuncu var zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı Enzo (6 yıl önce)
    Biraz kavramının da tanımını değiştirmek lazım.Necip Fazılın beklenen şiirinin nasıl bir haliyeti ruhiyle yazdığını sayenizde tasavvur eder duruma geldik.Zira transferin elzem kere elzem olduğu bir takımdan bahsediyoruz.Transfer yapmadıysanız kamp yapıp masraf niye ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla