SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"TSYD Turnuvasından Önce Kadro Şekillenecek"

0
Güncellendi - 2017-07-25 20:27:06
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, lig başlayana kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak istediklerini söyledi.

Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarının kendileri adına verimli geçtiğini ifade eden Ravcı, “daha önceden yaptığımız transferler, o kamp döneminde aramızdaydı. Altyapıdan genç arkadaşlarımız vardı. 13 günlük ilk etap kamp, hem oyuncular hem de teknik heyet açısından güzel geçti” dedi.

“KAMP ÇALIŞMALARI VERİMLİ GEÇİYOR”

Ravcı, ikinci etap kamp çalışmalarının Topuk Yaylası’nda iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Yeni transferlerimiz kampa katılmaya devam ediyor. İkinci etap kamp sürecinde, hem taktiksel anlamda hem hazırlık maçları daha verimli geçirmeye çalışıyoruz. Çünkü artık yavaş yavaş ikinci etap kamp çalışmalarında kadronun da şekillenmesi gerekiyor.”

Süper Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığına dikkat çeken Ravcı, “Zamanımız yavaş yavaş daralıyor. İkinci etap kamp çalışmalarımız iyi geçiyor. Hazırlık karşılaşmaları oynuyoruz. Yavaş yavaş oyuncuların fiziksel anlamda kendilerini tamamlamaları da iyi bir seviyeye geliyor. İlk etap kampında olduğu gibi sorunsuz, sıkıntısız bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çalışmalar gayet iyi geçiyor” diye konuştu.

“LİG BAŞLAYANA KADAR TRANSFERİ BÜYÜK ORANDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

Ravcı, transfer konusunda görüştükleri futbolcuların olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eksik mevkiler için arayışlarımız var. Görüştüğümüz, temas kurduğumuz oyuncular var. Bu oyunculardan yönetimimiz haber bekliyor. En kısa sürede aramıza katılırlarsa, lig başlayana kadar eksik gördüğümüz yerlerdeki oyuncuları da tamamlamış olacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Lig başlayana kadar en azından yüzde 90-59’lik kısmını tamamlamış oluruz. Lig başladıktan sonrada transfer devam ediyor. Gönül ister ki bütün eksik mevkilerimize alacağımız transferleri ligin ilk haftasına kadar bitirmiş olalım ama bazen sıkıntılar oluyor. Bununda önüne geçemiyorsunuz. Lig başladığında inşallah lige her şeyiyle hazır hale gelen bir Yeni Malatyaspor oluşturma çabası içerisindeyiz.”

“EKSİK MEVKİLER İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

Ravcı, transferde adı geçen Aly Cissokho, Andres Chavez, Deniz Yılmaz ve Tomas Necid ile ilgili, “Transfer döneminde o kadar çok isim geçti ki, belki kampta olmazsak 50 kişiyle falan çalıştığımızı düşünecekler. Transfer dönemlerinde bu kadar çok ismin geçmesi normal, bunlara alıştık. İsim vermek istemiyorum ama görüştüğümüz futbolcular var. Sayılan isimler içerisinde doğru olanlarda var, görüşmediklerimizde var. Şuanda isim vermek doğru olmaz. Aly Cissokho ile görüşüyoruz. Kulübüyle ufak bir problem oluştu, onu gidermenin peşindeyiz. Biterse o da inşallah aramızda olacak. Santrafor, orta saha, stoper mevkilerinde görüştüğümüz oyuncular var, onları da yönetim kurulumuz bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Açıkçası büyük bir çaba harcanıyor. En kısa zamanda da bitirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“ARAMIZDAN AYRILACAK FUTBOLCULAR VAR”

İkinci kampın sonunda takımla yolların ayrılacağı futbolcuların olacağını kaydeden Ravcı, şunları kaydetti: “Yeni transferler geldiğinde kadrodan da oyuncu boşaltmak zorundayız. Konuştuğumuz, aramızdan ayrılacak 1-2 isim var. Onlarla da tahmin ediyorum ki bu kampın sonunda ayrılacağız. Bütün oyuncularımızın bize çok büyük katkısı oldu. Başarıda çok büyük emek harcadılar ama futbolda bunlar var. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Neticede oyuncular gelip, hizmet veriyorlar. Günü geldiğinde de ayrılıyor. Bütün takımlarda bunlar yaşanıyor. Aramızdan ayrılacak futbolcular var, 24 kişilik oyuncu kadrosunu oluşturmak zorundayız. Ankara TSYD turnuvasından önce kadroyu şekillendireceğiz. Maç haftasına girdiğimiz süreçte kadroyu federasyona bildirmek zorundayız.”

Ankara TSYD Turnuvası 4-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yusuf (6 yıl önce)
    pirlo kardeşim yüksek okul seni kurtarmaz .yüzde 70 oy verirsin 6 yıldır stat bitmez, en kötü stat sana yapılır, süper ligdeki en zayıf kadro sende olur sesini çıkarmazsın,biz Malatya sevdalısıyız Malatya'da yaşamadığımız halde memleket sevdalısıyıZ biz yanlışa yanliş deriz kimseden çekinmeden Malatya'nın onurlu şerefli insanlarında var dogruyu söyleyecek bak ordusundaki tesis yapmışlar öyle duruyor niye bitirilmiyor sormayalımmı bunu takımın yanında susarak durulmaz biz bunları neden yazıyoruz düzgün bi takım kurulsun stadımız bitsin sesimizi işitirebilirsek,neyseki bu şehirde düşünebilen insanlarda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Şu sarı siyahlı takım demeyi bırak artık Malatya haber sizde görüyorsunuz ki imza atan tüm futbolcular bile sarı kırmızı giyiyor ben 32 yaşındayım 10 yaşımdan beri içerdeki deplasmanda ki tüm maçlara gidiyorum giymeye çalışıyorum biz gözünüzü sarı kırmızı ile açtık isterseniz de istemesenizde bu böyle devam edecek yok kulübün resmi rengi sarı siyah üçüncü rengi kırmızı desenizde bu takım kurulurken de Malatyaspordan 6-7 futbolcuyu alarak birleşmiş bir takım dır aslında bu arada sakın ola beni sarı kırmızı yı istiyorum diye gs li sanmasnlar zaten sarı siyahı isteyenlerin de çoğu fb li ama biz gerçek MALATYASPOR luyuz İstanbul takımlarıyla da işimiz olmaz Malatya haber gibi bizim bildiğimiz güvendigimiz site gibi olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    Ahmet Aras hazırlık maçında gol atıyor kanmayın.Yollayın bu adamı antrenmanlardaki çalışmasına kanacak sezon boyu yatacak. Bence transferin son günlerine kadar bekletilsin son 2 transfer.3 büyüklerin trabzon ve başakşehirin elinde patlayacak bazı oyuncular.Onları alırız son 2 transfer bekletilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    20 futbolcu yeter 4 dünü gönder bitane adam gibi futbolcu al.lig başlayacak ne zaman alacaksın futbolcuları 90 milyon tl bütçe var adam akılı transfer yapmıyorsunuz şu ravcı ne iş yapar gönderin gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • pirlo70 (6 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    yusuk sen ve senin gibilerin kalemi çalışıyor ama o kadar..bizde senin gibi çook akılı var ama ne çare yetiştirecek yüksek okul bulamıyoruz..sözün özü ne varsa nasıl olursa MALATYAM burda bizde gerçek taraftar olarak burdayız ve yanındayız...saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ravcı ne iş yapar 3 senede 2 şampiyonluk yaşamamızda en büyük katkı sağlayan kişi. yusuf 90milyon bütcesi var ama hepsi transfer için ayrılmış bir bütçe değil o, senin gibi cok bilmişler yüzünden takımlar bu hale geliyor. Takıma messiyi transfer etseler neden ronaldo transfer edilmedi diye boş boş yorum yapıp oyuncuların yöneticelerin teknik heyetin morelini bozmaktan başka işe yaramazsınız
    0
    0
    Yanıtla