SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci ve Gürkan'dan BYMS'ye Moral Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-06-20 20:44:50
Tüfenkci ve Gürkan'dan BYMS'ye Moral Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor- Göztepe maçı öncesi, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp tesislerinde kampa giren takımı ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın karşıladığı Tüfenkci ve Gürkan, futbolcularla görüşerek, onlara Göztepe maçında galibiyet beklediklerini, kendilerine güvendiklerini belirterek moral verdiler.

Tüfenkci, ziyareti daha sonra sosyal medya hesabında "Malatya Büyükşehir Bel ediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte bugün oynayacağımız Göztepe maçı öncesi Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanımız Adil Gevrek, Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman'ı ve futbolcularımızı ziyaret ederek desteklerimizi ilettik" notuyla paylaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Babanın çiftliği ya adil efendi portre i asmakta nasıl yaw
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Madem ki milletvekili ve belediye başkanı ziyaret edip moral veriyorsa her maç öncesi aynı şeyi yapsınlar 3 puan garanti öylemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    hafta içi belediye bşkanı selahattin gürkan ve milletvekilleri tarafında oyuncuların paraları verilince sahada nasıl savaş verildiğini gösterdiler. demeki yönetim aylardır para vermediği ortaya çıktı.geriye kalan altı maçta selahattin gürkan ve milletvekilleri dümeni ellerine alması lazım. yoksa gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    çok güzel hareketler bunlar
    0
    0
    Yanıtla