SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Oyunlara Rağmen Malatya, Milliyetçi Harekete Sahip Çıkmıştır"

A- A+ PAYLAŞ

14 Mayıs seçimlerinde MHP'den yeniden milletvekili seçilen Mehmet Fendoğlu, yayınladığı mesajda "14 Mayıs Seçimlerini Türkiye kazanmıştır, Türk milleti kazanmıştır, Malatya kazanmıştır, Malatyalılar kazanmıştır." dedi.

"MALATYALILARA ŞÜKRAN VE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"
MHP olarak Malatya'da ana gündemlerinin ve çalışmalarının ana temelinin deprem olduğunu, Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için tüm çalışmaların yapılacağını belirten Fendoğlu'nun mesajı şöyle:

"14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Sonuçları Türk Milletimize, ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun.

Türk siyaset ve demokrasi hayatımız açısından tarihi bir nitelik taşıyan 14 Mayıs Seçimlerini Türkiye kazanmıştır, Türk milleti kazanmıştır, Malatya kazanmıştır, Malatyalılar kazanmıştır.

Seçimler şeffaf, dürüst ve hukuk ilkeleri çerçevesinde yapılmış ve Türk milleti bütün dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Depremin yıktığı kentimizde, enkazın üzerinde, acılarının tazeliğine rağmen, seçime beklenenin üzerinde katılım sağlayan Malatyalılar, kıymetli hemşerilerim ise demokrasiye ve milli iradesine sonuna kadar sahip çıkmıştır. Malatya’daki seçime katılım dikkate ve kıymetlendirmeye değer bir durumdur. Sandığa gelen tüm hemşehrilerime şükranlarını sunuyorum, bir kez daha teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak; tüm teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımız ile birlikte depremin ilk gününden beri sahada olduk, milletimizin yanında ve yanıbaşında bulunduk. Depremin ilk gününden beri, 14 Mayıs’ta ve 14 Mayıs sonrasında da bizim ana gündemimiz Depremdir.

Sipariş anketlerle Milliyetçi Hareket Partisi’nin neredeyse dibe çakıldığını, baraj altında kaldığını, siyasi erime yaşadığını iddia edenler hem Türkiye genelinde, hem de Malatya’da bir kez daha kaybettiler. Aziz Türk Milleti ve Malatyalılar, MHP’ye sahip çıkmış ve 3 Hilali zirveye taşımıştır. Depremin vermiş olduğu tüm olumsuzluklara rağmen, MHP üzerinde oynanan oyunlara rağmen Malatya’da MHP’nın tabanı, ülkücüler, milliyetçiler dimdik ayakta kalmış ve Milliyetçi Harekete sahip çıkmıştır. Ülkücü duruş sergileyen ve MHP’ye destek veren herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

MHP olarak Malatya’da ana gündemimiz, çalışmalarımızın ana temeli depremdir. Teknik açıdan mümkün olan en kısa sürede vatandaşlarımızın evlerine, esnaflarımızın da kalıcı işyerlerine, Malatyalılarında yeniden baba ocağı şehrine kavuşmaları için yapılması gerekenler yapılacak, takip edilmesi gerekenler takip edilecek, kaldırılması gereken engellerde acilen kaldırılacaktır. Hiçbir hemşehrimin bundan şüphesi olmasın. MHP teşkilatları ve Ülkü Ocakları, Malatyalıların yaralarını sarılması için sahadadır, sahadan ayrılmamıştır ayrılmayacaktır.

28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur için, MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ni talimat ve direktifleri doğrultusunda son ana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir ara farkla sandıktan çıkması için de ilçe ilçe, köy köy, kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerindeki başarı ve çalışmalarından dolayı MHP İl Başkanı ve İl Teşkilatımıza, İlçe Başkanı ve Yönetimlerine, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanımız Turgay Şengönül’e, ülkücü duruş göstererek MHP’yi yalnız bırakmayan ülküdaşlarımıza ve Malatyalılara şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum."

EKİCİ VE SAMANLI'NIN MESAJLARI
Bu arada, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya 2. Sıra Adayı Ömer Ekici ve 3. Sıra Adayı Mesut Samanlı, yayınladıkları mesajlar ile partililere ve seçmenlere teşekkür ettiler.

MHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Ekici sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “Seçim sürecimizde çalışmalarımıza katılan, dava ve yol arkadaşlarıma teveccühleriyle bizi onurlandıran akrabam ve partililerime çağrımıza uyarak Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur ittifakına oy veren tüm hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Sizi asla yanıltmayacağım.” dedi.

MHP Malatya 3. Sıra Milletvekili Adayı Mesut Samanlı, “31.12.2022 vermiş olduğum sözü (Sıralama ne olursa olsun, sıralamada olmasak bile, birinci sırada kim olursa olsun ondan daha fazla çalışacağım) yerine getirmiş olmanın mutluluğu içindeyim. Bu süreçte üstün gayret gösteren il, ilçe, ocak başkanlarımıza yönetimlerine, aday arkadaşlarımıza, bizimle yol yürüyen isimsiz kahramanlara, oy veren dua eden tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kaydetti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • CeM Ağaoğlu (12 ay önce)
    Teşekkür ettiniz yA bir 5 yıl daha uğramazsınız artık!..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Polat (12 ay önce)
    Değişikliklere bakılırsa seçmen akp den mhp ye kaymış. Çok ilginç bir tepki. Seçmen zekası işte
    %59
    %41
    Yanıtla
  • huseyin (12 ay önce)
    Hangi oyunlar Allah askina milleti dis gucler, oyunlar, din elden gidiyor laflariyla. temiz duygularindan vurdunuz, yoksa son 5 senedeki yonetiminiz icin iktidar degil muhalefet bile olamazdiniz. cok uzucu
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatyalı (12 ay önce)
    Size oynanan oyunlar da bitmedi gitti
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Başöğretmen (12 ay önce)
    Listede bulunan bütün adaylar, listeye girmeyen aday adayları dahil, teşkilat olarak çok iyi çalıştınız, şahsen ben iki vekilimiz kesin diye bakıyordum, bizim gençliğimizde rahmetli Hamid Fendoğlu örnek aldığımız çok değerli büyüğümüzdü, kendisini rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun diyorum, Malatyanın ve camiamızın sorunlarına önceden olduğu gibi sahip çıkacağınızdan eminim, hayırlara vesile olması dileğiyle.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Sinan Ateş (12 ay önce)
    "Yürü bre Bolu Beyi bu cenk AMANSIZ olacak!"
    %38
    %62
    Yanıtla