SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tüm Taleplerimizin Yer Aldığı Bir Dosya Takdim Ettik"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, içerisinde TSO üyelerinin ve vatandaşların sorun ve taleplerinin yer aldığı bir dosya sundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

Başkan Sadıkoğlu, Bakan Kurum ile yapmış olduğu görüşmede TSO üyelerinin ve vatandaşların sorun ve taleplerini aktararak, içerisinde tüm taleplerin yer aldığı bir dosya sundu.

“TÜM TALEPLERİ SUNDUK”

Görüşme hakkında değerlendirme yapan Başkan Sadıkoğlu, “6 Şubat depremlerinden derin yaralar almış şehrimizin yeniden inşası sürecinde sayın bakanımızın yapmış olduğu ziyaretler büyük önem taşıyor. Bakanımızın her geldiğinde ilimize daha bir ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor. Bu anlamda Sayın Bakanımız Murat Kurum'a şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz görüşmede birçok konuyu kendisine aktarma imkânı bulduk. İçerisinde tüm taleplerimizin yer aldığı bir de dosya takdim ettik. Sayın Bakanımız da aktardığımız konularla yakından ilgileneceğini belirtti” dedi.

“30 HAZİRAN’DA SON BULACAK SÜRESİNİN UZATILMASINI TALEP ETTİK”

Dosyada yer alan başlıca talepler hakkında bilgi veren Başkan Sadıkoğlu, “Özellikle Altay Kışlası’na yapılan sanayi sitesindeki iş yeri sayısı ve metrekarelerinin artırılmasını talep ettik. Yerinde dönüşümde 30 Haziran’da son bulacak yapı ruhsatı teslim süresinin uzatılmasını ve 1,5 milyon TL olan destek tutarının yükseltilmesini istedik. Ayrıca ticari alanların inşa ve teslim sürecinin hızlandırılması gibi birçok konuda taleplerimizi sayın bakanımıza sunduk. Taleplerimizin takibini yapacağız. Üyelerimizin ve şehrimizin gür sesi olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız