SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-19'da Yeni Malatyaspor, Göztepe İle Yenişemedi

0
Güncellendi - 2022-01-14 18:53:42
U-19'da  Yeni Malatyaspor, Göztepe İle Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

U-19 Süper Lig maçında, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Orduzu Pınarbaşı’ndaki sahada karşı karşıya geldiği Göztepe AŞ ile 2-2 berabere kaldı.

STAT: Orduzu Pınarbaşı Çim Saha

HAKEMLER: Murat Gezer, Erkan Özpınar, Ertuğrul Şaşmaz, 4.hakem Basri Mert Polat

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 1. Murat Akşit, 2. Emircan Bayraktar, 3.Eray Şişman, 4. Yiğit Ulaş, 5.Kadir Can Karabakan, 6. Berat Mert, 7.Mehmet Yusuf Erdoğan, 8. Pıclaıre Irakoze,9.Enes Savucu, 10.Burak Efe Yaz, 11.Berat Yaman

YEDEKLER: 25.Yusuf Aslanargun ,13.Mehmet Emin Taştan, 14.Ercan Ökten, 15.Metehan Ünal

TEKNİK SORUMLU: Mesut Dilsöz

GÖZTEPE AŞ: 1.Bartu Dinç, 2.Fırat Arslan, 20.Recep Güleç, 4.Taha Yasin Avcı, 5.Yiğithan Turhan, 26.Mete Şentürk, 8.Fikret Selçuk, 9.Yağmurcan Taş, 11.Abou Bakry Diop, 18.Berkay Akgül, 21.Altay Özkan

YEDEKLER: 12.Ömer Türker, 15.Muzaffer Mert Midiliç ,3.Murat Altay, 28.Davut Sönmez, 27.Burak Caymaz, 17.Kaan Özder, 7.Ali Bingöller

TEKNİK SORUMLU: Serkan Baziya

GOLLER: Dk.14 Fırat Arslan Dk.40 Altay Özkan (Göztepe AŞ) Dk.73 Mehmet Emin Taştan Dk.85 Burak Efe Yaz (Ö.K Yeni Malatyaspor)

SARI KART: 2.Emircan Bayraktar 9.Enes Savucu 10.Burak Efe Yaz 11.Berat Yaman (Ö.K Yeni Malatyaspor) 8.Fikret Selçuk 21.Altay Özkan (Göztepe AŞ)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız