SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U19 Maçında İrfan Buz İle Hakem Gerginliği

0
Güncellendi - 2021-05-10 00:10:07
U19 Maçında İrfan Buz İle Hakem Gerginliği
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig U19 Ligi'nde Helenex Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor takımları arasında Orduzu Pınarbaşı'ndaki Çim Sahada oynanan maç sırasında, izleyicilerden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü ve yanındakiler ile maçın hakemi Özcan Şimşek arasında, polisin de müdahale ettiği gerginlik yaşandı.

İki takım arasında oynanan karşılaşmayı, bir gün önce deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Sportif Direktör Ali Ravcı, bazı teknik görevliler ile futbolculardan Adem Büyük, Abdulsamet Damlu, Eray İşcan da, maçın oynandığı sahayla yandaki sahayı ayıran ağaçlıklı bölümde izlediler.

U19 kadrosundaki bazı Afrika kökenli futbolcuları izlemek için sahada olduğu belirtilen İrfan Buz ile beraberindekiler, 60. dakikada YMS U19 takımından bir oyuncuya önlerinde yapılan faul pozisyonuna tepki gösterdiler. Bu tepki üzerine grubun yanına giden hakem Şimşek ile gruptakiler arasında tartışma çıkarken, polis oraya girerek olayların büyümesini önledi. Hakemin uyarısı üzerine gruptakilerden bazıları bulundukları yeri terk ederken, İrfan Buz sahayı terk etmedi ve maç bitene kadar sahada kaldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Haber çok eksik kalmış. Altyapıda sadece Afrikalılar varmış gibi bir algı olmuş. Türk futbolcuları bu şekilde ikinci plana atmak daha sonra alt yapıdan neden oyuncu çıkmıyor sorusunu sormaya zemin hazırlar. İrfan hocaya yapılan saygısızlık tan neden bahsetmediniz. Olayın geliştiği nokta ile İrfan hocanın bulunduğu nokta arasında 30 metre var. Hakem bir anda oraya yöneldi ve saygısız bir şekilde tepki vermesi şaşırttı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismet (3 yıl önce)
    O saha profesyonel maç oynanması için uygun değil. Taç çizgisinin 1 metre yanında ağaçlar ve beton banklar var. Oyuncu sağlığı için büyük risk oluşturuyor. Sentetik saha gene aynı şekilde. Alt yapı için az biraz ellerine ceplerine atmaları gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Eskiden öner Fırat , Semih özgel vb. Hakemler vardı. Maçla birlikte hakemide izlerdik. Bunların hakemliğini bitiren üst liglere çıkmalarını engelleyen Malatya hakem yöneticileri Malatya'da hakemliği bitirdi. Malatya'ya en büyük zararı Malatyalılar verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Tesisler amatör takım tesisi gibi iki ağaç dikilip bırakıldı diğer takımların tesislerini görünce her açıdan geriden geldiğimizi hissediyoruz. Lütfen ligde kaldığımız kesinleştiği gün biraz da tesisleşmeye önem verin.
    0
    0
    Yanıtla