SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Otomobil Uçuruma Yuvarlandı, İçinde İnsanlar Vardı!.'

'Otomobil Uçuruma Yuvarlandı, İçinde İnsanlar Vardı!.'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin uçuruma yuvarlandığı, içerisinde insanların bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen ilk müdahale ekipleri, Yakınca'daki olay yerine kısa sürede ulaştı ve uçuruma yuvarlanan otomobilde kimsenin olmadığını görünce rahat bir nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 112'yi arayan vatandaşlar, Yakınca Mahallesi Yakınca Caddesi üzerinde bir aracın uçurumdan aşağıya uçtuğunu, içerisinde insanlar bulunduğunu bildirdiler. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekipleri, ambulans ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Belirtilen yere giden ekipler, 44 HC 120 plakalı Mercedes marka otomobili, yaklaşık 30 metrelik uçurumda hasarlı olarak buldular. Otomobilin içerisinde kimsenin olmadığını gören görevliler, araçtan devrilme sırasında fırlama olasılığına karşı geniş bir çevreyi araştırdılar ve kimseyi bulamadılar.

Uçurumda kayaya çarparak duran aracı kurtarma çalışmaları devam ederken, kurtarma ekiplerinin yanına gelen Şahin A. adlı vatandaş, otomobilin kendisine ait olduğunu, yol kenarına park edip bahçeye gittiğini, daha sonra ekipleri görünce durumu farkettiğini, olayın nasıl meydana geldiğini anlayamadığını söyledi.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Habere bak hizaya gel.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Sayın editör gerçekten bu haberleri yazan kontrol eden kim bilmiyorum, 20 yıllık bir internet haberciliğiniz var ama hala öyle hatalı yazılarınız varki, haber başlığına bir bakarmısınız, araçları otomobilleri gerçekten kim kullanıyor, uzaylılar mı yoksa hayvanlarmı, "otomobil yuvarlandı içinde insanlar vardı." gerçekten ilginç bu arabayı büyük ihtimal kullanan hayvandı, insanların yaralanmasına sebep oldu, lütfen haber başlığını düzeltseniz de yorumum yayınlansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Yazık ya 20. Yıl yazmışsınız. Bu başlıkla ödül alırsınız. Yoldan geçen vatandaş polisi aramış siz onun ağzından çıkanı başlık yapmışsınız.
    Editörün Notu: Sizin haberi algılayamadığınız anlaşılıyor. Bir otomobil, uçuruma yuvarlanıyor. İhbar içinde insanlar vardı diye gelince, tüm birimler alarma geçiyor. Olay yerine ulaşılıyor, araştırmada kimse bulunamıyor. Sonra aracın sahibi ortaya çıkıyor ve otomobili park halinde bıraktığını söyleyince, otomobilin kendiliğinden hareket edip yuvarlandığı anlaşılıyor. İçinde insan vardı ihbarının çok ciddiye alınması ve sonra aracın boş olduğunun anlaşılmış olmasının neresini anlayamadınız. Bu ve benzer garip yorumlarınız da bu platforma ayrıca renk katıyor, bilesiniz. Bir algılama düzeyinin yılmaz temsilcisisiniz!
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Editör notu bir baksanız aynı düşünce de olan başkaları da var, bence eleştiriye açık olun haber başlığı hatalı, şöyle olabilirdi. " Park Halindeki Otomobil Uçuruma Yuvarlandı" " Yakınca'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı" yapmış olduğunuz sadece haber başlığı ile dikkat çekmek, ama haberi etiketlerken aşağı kısım da kaza, otomobil uçuruma uçtu, Malatya etiketleri var aramalar da en çok kullanılan terimler olduğu için onlar doğru yazılmış.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    İyiki hayvanlar yokmuş yoksa daha kötü olurdu.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Toprak (1 yıl önce)
    Başlığa bak " İçinde insanlar vardı" yok yavvvv
    %75
    %25
    Yanıtla