SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ufak Bir Hata' Oyunu Malatya'da

'Ufak Bir Hata' Oyunu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Erzurum Devlet Tiyatrosu, Cuma ve Cumartesi günü "Ufak Bir Hata"  oyununu Malatya'da izleyicilerin beğenisine sunacak.

Filiz Adıgüzel'in yazdığı Kader Gözpınar'ın yönettiği oyunda, cezaevinde 10 yıl yaşamak zorunda kalan bir kadının, cezaevinden çıktıktan sonra geçmişiyle yüzleşmesi anlatılıyor.

Dekor tasarımını Fatih Yahşi, kostüm tasarımını Elif Özhancı'nın yaptığı oyunda, Abdullah Arif Atalay ile Merve Gül rol alıyor.

Oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde 26 Ekim Cuma  saat 20.00'de ve 27 Ekim Cumartesi saat 14.00 ile 20.00'de sahnelenecek.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız