SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ülkü Ocağı'ndan Türkeş Sergisi

Ülkü Ocağı'ndan Türkeş Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından 'Doğumunun 100’üncü Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Merhum Alparslan Türkeş'in hayatından kesitlerin yer aldığı ve Malatya Park AVM önündeki fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Alparslan Türkeş’i anma kapsamında il genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Perşembe günü Alparslan Türkeş için il binasında mevlit okutacaklarını Cumartesi günü de Şehir Ömer Halisdemir Konferans Salonunda program düzenleyeceklerini ifade eden Yılan, tüm vatandaşları programa davet etti.

Gün boyu ziyaretçilerini ağırlayan serginin açılışına MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı da katıldı.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız