SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uluslararası FETÖ Operasyonunda 7 Tutuklama

Uluslararası FETÖ Operasyonunda 7 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyeti'nin, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) ile birlikte gerçekleştirdiği ortak operasyonda FETÖ Silahlı Terör Örgütü'ne yeni eleman temini ve örgüte finansal destek sağladıkları gerekçesiyle yakalanan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Konuyla ilgili Malatya Emniyeti'nden 4 Haziran günü yapılan açıklamada; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile MİT'in koordinasyonunda Malatya merkezli Amerika, Kanada, İspanya, Hollanda, Belçika ve Almanya'da operasyona imza atıldığı, 6 ülkenin yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Elazığ'da da gerçekleştirilen operasyonda 9 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilirken, şüphelilerin yurtdışındaki FETÖ yöneticilerinden sosyal medya aracılığıyla talimat aldıkları ve Türkiye'de örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri bildirilmişti. Yakalanan 9 şüphelinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise örgüt üyelerine dağıtıma hazır şekilde paketlenmiş yaklaşık piyasa değeri 960 bin TL olan menkul kıymet ve çok sayıda dijital materyal ile örgütsel doküman da ele geçirildiği de açıklanmıştı.

Sorgularının tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 7'sinin tutuklandığı, 2'sinin ise Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakıldığı bildirildi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (1 hafta önce)
    Bu nasıl bir fetö her yeri sarmış. Kimler bunlara yol verdiyse Allah belasını versin. Bir ara meclis fetö kaynıyordu. Sorsan hepsi fetö düşmanı. Tabii menfaat bitti sövmeler başladı. Herkes kendine yakışanı yapar. Bakın TFF başkanı iki telefonunda bylook çıktığı halde rahat rahat geziyor. Demk ki mesela başka
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (1 hafta önce)
    Üniversitelere de el atılması gerekiyor. İyice can sıkıcı hale geldiler.
    %100
    %0
    Yanıtla