SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversitede Yasak Yayına Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampusunde jandarma tarafından iki öğrencide yasadışı terör örgütünün propagandasını içeren gazete bulunduğu, "Yasak Yayın Bulundurma" suçlamasıyla ifadeleri alınan öğrencilerin daha sonra salıverildikleri bildirildi.

Jandarma tarafından Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında kampusteki kafeteryalarda yapılan denetimler sırasında 23 yaşındaki H.O. ve 24 yaşındaki M.A.C. isimli öğrencilerde bölücü terör örgütü PKK- Kongra Gel’in propagandasını içeren 2 adet gazete ele geçirildiği, konuya ilişkin olarak terör suçlarına da bakan 3. Ağır Ceza Mahkemesi Savcılığı’na bilgi verildiği, talimat doğrultusunda iki öğrencinin ifadeleri alındıktan sonra salıverildikleri belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız