SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Genç Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2020-08-27 05:56:41
Üniversiteli Genç Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Ağustos 2020 tarihli vefat listesinde yer alan Miraç Büyüktaş (22)’ın KTO Karatay Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi olduğu, üniversitelerin pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçmesi nedeniyle Malatya’ya ailesinin yanına geldiği, bu sırada yakınına ait işyerinde geçirdiği bir iş kazası sonucu yoğun bakıma alındığı ve 3 aylık yoğun bakım sürecinden sonra vefat ettiği öğrenildi.

“AVM’nin tadilat iskelesinden düştü” iddiası

Bu arada, sosyal medyada yayın yapan 365 Gün Çelikhan adlı sosyal medya sitesi, Miraç Büyüktaş’ın aslen Adıyaman – Çelikhanlı olduğunu, Malatya’da ikamet ettiğini, 3 ay önce MalatyaPark AVM’deki işyerinin tadilat iskelesinden düştükten sonra hastaneye kaldırıldığını, ancak 3 aylık yoğun bakım süreci sonrasında hayatını kaybettiğini yazdı.

Karatay Üniversitesi Rektörlüğü ve Enerji Yönetimi Bölüm Başkanlığı’ndan başsağlığı mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Enerji Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Miraç Büyüktaş’ın vefatı, üniversite yönetiminde ve arkadaşları arasında büyük üzüntü yarattı.

Üniversitenin sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınlayan Konya Karatay Üniversitesi Rektörlüğü, Miraç Büyüktaş’ın vefatından dolayı duyulan üzüntüyü dile getirdi. Miraç Büyüktaş’ın fotoğrafı ile birlikte paylaşılan mesajda, “Enerji Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencimiz Miraç Büyüktaş’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

KTO Karatay Üniversitesi Enerji Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Didem Tunçez de yayınladığı başsağlığı mesajında, “Sevgili Miracımızın acı kaybı nedeni ile derin üzüntü içindeyiz. Allah cenneti ile muamele etsin inşallah, ailesine sabırlar dileriz” dedi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Burak (3 yıl önce)
    Hastane de virüs bulaşmış ondan vefat etti çocuk iyleşmişti son zamanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Allah Rahmet etsin. Onuruyla helal alın teriyle çalışırken vefat eden Cennetliktir. Mekanın cennet olsun kardeşim.Ailene sabırlar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Avcu (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan Avcu (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla