Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, sahasında DSİ Spor’u yenip, iç sahada 5’nci galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.
Sezonun en dikkat çeken takımlarından olan İnönü Üniversitesispor, BAL Ligi’ndeki ilk sezonunda aldığı sonuçlarla 30 puan topladı ve kendisine üst sıralarda yer buldu.
Mütevazi bütçesi ve kadrosuna karşın iyi sonuçlar alan ve geride kalan 20 haftada 9 galibiyet alarak, 30 puan toplayan Malatya ekibi, Pazar günü Yeşiltepe 3 nolu sahada Elazığ DSİ Spor’u konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Murat Demir, Yiğit Çam, Zafer Gayretli hakem üçlüsü yönetecek.
İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, Elazığ DSİ Spor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, kendi sahalarında galip gelip, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.
İç sahada şuana kadar 10 karşılaşma oynayan sarı siyahlılar, bu karşılaşmaların 4’ünü kazanırken, 2 maçta berabere kaldı, 4 karşılaşmayı ise kaybetti.
Yeni Malatya Gazetesi