SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uranüs' Çukuruna Müdahale

'Uranüs' Çukuruna Müdahale
A- A+ PAYLAŞ

Kilit taşı döşenirken yol seviyesinin altında kalan logarların yükseltilmesi için geçtiğimiz hafta kazılan iki logar yerinin kapatılmaması, gece aydınlatması da olmadığı için özellikle yaya vatandaşlar için tehlike yaratan Kernek Mahallesi Uranüs Sokak'taki (eski adı Erenler Sokak) duruma belediyece müdahale edildiği bildirildi.

Kazıldıktan sonra çıkan hafriyatı da herhangi bir uyarıcı ya da engelleyici işaret konulmadan öylece bırakılan logarlarla ilgili haberin ardından Malatya Belediyesi'nin buraya müdahale ettiği, logarları yol seviyesine yükselttiği, betonunun kuruması için çevresindeki hafriyatı kaldırmadığı, ancak gerekli uyarıcı işaretlemeleri yaptığı belirtildi.

FOTO: Mustafa FADILLIOĞLU

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız