SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Usulsüz Balık Avlayan 13 Kişiye Ceza

Usulsüz Balık Avlayan 13 Kişiye Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde usulsüz yollarla balık avladıkları gerekçesiyle yakalanan 13 kişiye 27 bin 476 lira ceza uygulandı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bot Timi Komutanlığı personeli, Karakaya Baraj Gölü'nde usulsüz balık avlayanlara yönelik denetim yaptı.

Ekipler, denetimlerde usulsüz balık avlayan 13 kişiye 27 bin 476 lira ceza uygularken, avcılarda 160 dip oltası, 2 zıpkın, 95 parça yardımcı ekipman ile kullanımı ve satışı yasak tırıvırı ele geçirdi.

El koyulan canlı balıklar ise suya bırakıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • YAZIK (1 yıl önce)
    İnsanların bir balık zevki var onuda bu şekilde yok ediyorlar ki çoğu da balık bile tutamıyor sohbet muhabbet için şu pahalılikta sıkıntılı ülkemizde insanlar bir aktivite yapıyorlar kamu görevlileri yanlış yapıyor binlerce metrele tor serilmesine izni veren devlet vatandasin 3 5 balık tutmasına karşı çıkıyor insanları küstürüyor yapmayın
    %100
    %0
    Yanıtla