SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzman Doktorlar 'Malatya KBB Günleri Kongresi'nde Buluştu

Uzman Doktorlar 'Malatya KBB Günleri Kongresi'nde Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da dördüncüsü düzenlenen ‘Malatya KBB Günleri Kongresi’ Türkiye’nin dört bir tarafından alanında uzman hekimleri konuk ediyor. Depremin ardından Malatya’nın bilimsel şenliğe ev sahipliği yaptığını söyleyen KBB Uzmanı Prof. Dr. Erkan Karataş, “Hekimlerin psikolojisi, motivasyonu, zor şartlarda hem barınma hem iş alanında çalışmalarından dolayı kulak burun boğan alanındaki hekimlerimize yönelik bir motivasyon ve bilimsel takviye olsun diye bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Malatya’da, özel bir otelde düzenlenen “IV. Malatya KBB Günleri Kongresi” dün başladı. 30 Haziran’da  sona erecek olan Kongre’de, Türkiye’nin dört bir yanından alanında yetkin hekimleri ağırlıyor. 

Malatya Kulak Burun Boğaz Derneği, 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında  "IV. Malatya KBB Günleri Kongresi’ne ev sahipliği yaptı. Kongreye ülke genelinde alanında yetkin ve deneyimli çok sayıda hekimin katıldığını söyleyen KBB Uzmanı Prof. Dr. Erkan Karataş, Malatya’ya katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

IV. Malatya KBB Günleri Kongresi’ne dair açıklamada bulunan Prof. Dr. Karataş, şu açıklamalara yer verdi:

“Deprem sonrası toparlanma dönemin de hem bilimsel bir etkinlik hem de şehre bir katkımız olsun diye Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz Derneği’nin Malatya’ya verdiği destekler sonucu yaklaşık 60 civarı Türkiye’nin dört bir yanından gelen Kulak Burun Boğaz Hocalarımızla birlikte bilimsel etkinlik düzenliyoruz. Bu aynı zamanda bilimsel bir şölen. Çanakkale’den Trabzon’dan, Samsun’dan Antalya’dan, Van’dan, Mardin’den Türkiye’nin dört bir yanından  yaklaşık 100 civarı katılımcı ile birlikte güzel bir bilimsel toplantı oluyor.” 

Açıklamalarının devamında Malatya’nın yaşadığı depreme değinen Prof. Dr. Karataş, “Malatya yüzyılın depremini yaşadı. Şehir toparlanma sürecini girmeye başladı. Hekimlerin psikolojisi, motivasyonu, zor şartlarda hem barınma hem iş alanında çalışmalarından dolayı kulak burun boğan alanındaki hekimlerimize yönelik bir motivasyon ve  bilimsel takviye olsun diye bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız