SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vakıflar, Malatya'da Günde 3 Bin 200 Kişiye İftar Yemeği Verecek

Vakıflar, Malatya'da Günde 3 Bin 200 Kişiye İftar Yemeği Verecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, Malatya’da iki lokasyona kurulan 4 iftar çadırında günlük 3 bin 200 kişiye iftar verileceğini söyledi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca Malatya’da Kanalboyu İnönü (Hürriyet) Parkı yanında bulunan İl Halk Kütüphanesi ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde günlük 3 bin 200 kişiye iftar yemeği verecek.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, sorumluluk alanında bulunan Malatya, Elazığ ve Tunceli’deki iftar programı hazırlıklarımız tamamladı. Ramazan ayının ilk gününden itibaren; Malatya’da Yeşilyurt İlçesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark alanında 2, Battalgazi İlçesi İl Halk Kütüphanesi bahçesine 2 olmak üzere 4 adet iftar çadırı kuruldu.

Müdürlük ayrıca, Elazığ’da Kültür Park Mamuretül Aziz Salonunda, Tunceli’de ise Munzur Üniversitesi Kampüs yemekhanesinde Ramazan ayı boyunca iftar verecek.

Detayları basın mensuplarıyla paylaşan Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, “Malatya’da Ramazan ayı boyunca iki lokasyonda ortalama 3 bin 200 kişiye iftar yemeği vermeyi düşünüyoruz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu iftar organizasyonlarını yapıyoruz ama ilk defa bu yıl Vakıflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu’nun talimatlarıyla 81 ilde bunu yapmaya başladık. Malatya’da iki lokasyonda 4 çadır, Elazığ’da bir salonda bin kişilik, Tunceli’de de Munzur Üniversitesi’nin yemekhanesinde 4 bin 500 öğrencinin bir ay boyunca iftar yemeğini karşılayacağız. Hazırlıklarımız tamam” dedi.

Bacanlı, Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında salon ve çadırlarda çocuklara yönelik çeşitli etkinlik ve aktivitelerin yapılacağını da sözlerine ekledi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız