SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı, Çocuk Oyunları Şenliğine Katıldı

Vali Yazıcı, Çocuk Oyunları Şenliğine Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yeşiltepe Spor Kompleksinde, gelenekten geleceğe çocuk oyunlarının sergilendiği "77'den 7'ye Çocuk Oyunları" şenliklerine katıldı.  

Malatya'daki  ilkokul ve ortaokullarıda öğrenim gören öğrencilerin, geleneksel çocuk oyunlarını uzman öğretmenler eşliğinde tanımalarını, öğrenmelerini sağlamak, oynanan hareketli oyunlarla öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerinin yanı sıra bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen şenliğe, Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra; Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Murat Altundağ, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Şenlik kapsamında Vali Yazıcı, çocuklarla sohbet ederek onların sevinçlerine ortak olup keyifli vakit geçirdi.

Şenliklerde, okul sporları, bahar turnuvası ödül töreni gerçekleştirilerek, final müsabakaları yapıldı.

Vali Yazıcı yaptığı konuşmada, "Kıymetli öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler 77'den 7'ye çocuk şenliğimize hoş geldiniz. Öncelikle bu programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, yönetici arkadaşlara, katkı sağlayan diğer kurumlara ve katılım sağlayan çok kıymetli çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Türk kültürüne ait Geleneksel oyunlarımız, sahip olduğumuz sporlarımızla, etkinliklerimizle Dünya’ya örnek olmaya devam edeceğiz. Yarışma cesaretini gösteren sevgili çocukları ve ailelerini özellikle tebrik ediyorum. Sevgili çocuklar, okulların kapanmasına az bir süre kalmasıyla birlikte  sizlere şimdiden iyi tatiller diliyor ve kitap okumayı unutmayın diyorum.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı’nın; çocuklarla, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle birlikte   şenlikler sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş (3 hafta önce)
    Geleneksel oyunlarımızı yaşaması için gösterilen çabayı tebrik ederim. Milli eğitim müdürlüğüne teşekkürler
    %100
    %0
    Yanıtla