SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Yazıcı Yeni Malatya Stadı'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Yazıcı Yeni Malatya Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadı'nda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün asılı halde olan parçalanmış posteri, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından indirilerek, yerine Atatürk ve Türk Bayrağı asıldı. Valilikçe, parçalanmış poster için soruşturma başlatıldığı açıklanırken, Vali Ersin Yazıcı, Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Depremden sonra her hangi bir bakım ve onarımın yapılmadığı Yeni Malatya Stadyumu'nda tribünde asılı olan Atatürk posterinin parçalanmış halinin kamuoyuna yansıtılmasının ardından  Malatya Valiliği, sorumlu ilgililer için soruşturma başlatılmıştı. 

Tribünde asılı olan parçalanmış vaziyetteki Atatürk posteri, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından indirilerek, yerine Atatürk poster ive Türk bayrağı asıldı. 

Vali Ersin Yazıcı, Yeni Malatya Stadyumunda incelemelerde bulunarak, ilgililer hakkında bilgi aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatya (2 ay önce)
    Bu stat yapılırken yalvardık şehre yakın bir yere yapın etrafına sosyal donatılar yapın maç günleri ve maç dışında insanlar oralarda dinlensinler güzel vakit geçirsinler bizi dinleyen olmadı yılda 90 dakikadan 20 maç oynayın1800 dakikadan 30 saat yapar onun dışında vurun kapısına kilidi, zaten ilimizde takımda kalmadı gelecek yıl sahaya çıkaracak oyuncu bulamayız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (2 ay önce)
    Hakkında okadar şikayet okadar isyan varken Bu SAVCILAR neden kıllarını kıpırtatmıyor hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)
    SUPER kupanin MALATYADA Oynanmasi gerekir gelirin Yeni MALATYA SPORUN Borclarina verilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (2 ay önce)
    Süper kupa finali Malatya da oynanacak galiba
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hakkı Gür (2 ay önce)
    Spor il müdürünün branşı, rehber öğretmen olunca, çok ta şaşırmamak lazım...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Süper tesbit helal olsun size , hatta Malatya gençlik spor ilçe müdürlerinden birinin imamliktan gelme bir başka ilçemizin müdürünunde zabitaliktan gelme olduğunu anti parantez içinde belirtmek istiyorum .
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Sayın Malatya Valimiz ' e bu hassasiyeti için teşekkürler, orada suçu bulunan görevliler de cezalarını alsınlar. Sayın Valimiz ' in bunun takipçisi olacağına inanıyoruz.
    %85
    %15
    Yanıtla