SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Valilik Önünde 2 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya Valiliği ziyareti sırasında oluşan kalabalık arasında şiir okuyan bir kişi ile slogan atan başka bir şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Malatya'da referandum için düzenlenen mitinge katılan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, mitingine ardından valilik binasına geçerek Vali Ulvi Saran'ı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, valilik binasında iken oluşan kalabalık arasında bir kişi şiir okumaya kalkışınca polis ekiplerince gözaltına alınarak alandan uzaklaştırıldı.

Kalabalık arasında "TKP" diye bağıran bir kişide polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahısı alandan uzaklaştıran bir polis yere düştü.

Polis her iki şahıs ile ilgili olarak soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam