SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"VAR'ın Adaletli Olduğunu Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2018-08-14 03:09:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, zor bir deplasmanda galibiyetle aldıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Göztepe’yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Zor bir deplasmanda müthiş bir taraftarın önünde güzel bir sonuç oldu. Karşılaşma keşke 11’e 11 oynansaydı. 2. ve 3. golü attıktan sonra rahatladık. VAR uygulamasının adaletli olduğunu düşünüyorum. Geçen sene bu sistem olsaydı daha farklı yerlerde olabilirdik. Takım olarak eksiklerimiz var. Haftaya Fenerbahçe karşısında en iyi şekilde hazırlanıp diri bir şekilde sahaya çıkacağız" dedi.

GÖZTEPE CEPHESİ..

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “İyi başladığımız bir karşılaşmayı kaybettik. Poko oyundan atılana kadar her şey gayet istediğimiz şekilde devam ediyordu. 10 kişi kalınca sıkıntı yaşadık. Sarı kartı olan oyuncu biraz daha dikkatli olmalı ve sorumsuz davranmamalı. Eksik kalmamıza rağmen golü de bulduk. Attığımız golün iptali, rakibin golünün verilmesi derken her şey aleyhimize işledi. Pes etmeyeceğiz. Haftaya galibiyet için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Video Yardımcı Hakem (VAR) Sistemi’ni de değerlendiren Bektaş, “Bugün VAR’a çok fazla müracaat edildiğini gördük. Geçen sene 1. Lig Play-Off’unda da uygulanmıştı. Biz hakem kararlarına sığınmıyoruz. Eksiklerimizi tamamlayıp olgun davranacağız. Bugün taraftarlarımızı sevindirmek istiyorduk ama olmadı. Oyuncularımı mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum” diye konuştu.

iha, AA -İzmir

FOTO: Erol Bulut ve Bayram Bektaş maç öncesinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Aydın Gökalp (5 yıl önce)
    Erol hocam yaninizdayiz ve sizleri seviyoruz başarılar diliyorum Malatyalı Aydın Gökalp
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Bu defa şans bizden yana idi, VAR ve doğru bir sistem. Geçen yıllar çok acımasızca puanlarımız gitmişti.
    0
    0
    Yanıtla