SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşın Derdi Ne İse Çalık'ın Derdi de Oymuş!.

Vatandaşın Derdi Ne İse Çalık'ın Derdi de Oymuş!.
A- A+ PAYLAŞ

Son zamanlardaki en önemli gündemi, adı yolsuzluk ve usulsüzlüklerle anılan kız kardeşi Aysun Bay Karabulut'u Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne yeniden rektör olarak atanması olan ve bu konudaki kulis çalışmalarını tam gaz sürdüren AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, bu arada ilçe gezilerini de sürdürüyor. 

1 hafta önce Elazığ'dan Malatya'ya gelirken bulunduğu Mercedes Vito marka minibüsüyle kaza yapan, 3 gün önce Hekimhan ilçesine yaptığı gezi sırasında, kaza nedeniyle doktorlarının 15 gün istirahat önermesine rağmen çalışmalarına ara vermediğini belirten ve bu maazereti nedeniyle ‘mazur’ olduğu değerlendirildiği için açıklamalarının bu kapsamda değerlendirilmesi yorumarı yapılan Çalık, Akçadağ ilçe gezisinde, vatandaşın derdi ne ise kendilerinin derdinin o olduğu iddiasında bulundu.

Çalık'ın Akçadağ gezisine ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “6’lı masada kimlerin nerede oturduğunu, 6’lı masanın altındakinin kim olduğunu, hangi terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu herkes iyi biliyor. Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Akçadağ İlçesine ziyarette bulundu.

Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ ilçesindeki temasları kapsamında ilk olarak Yalınkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“2023’TE BİR KEZ DAHA CUMHURBAŞKANIMIZA GÜÇLÜ BİR DESTEK VERECEĞİZ”
Akçadağ ve Akçadağlıların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sımsıkı durduğunu ifade eden Çalık, “20 yıldır cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Akçadağlı bütün hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Emin adımlarla Akçadağ’ın ve Yalınkaya’nın güçlü sesiyle 2023’e, cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılına yürüyoruz. Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık, daha sonra Sarıhacı ve Develi mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve istekleri dinledi. Mahalleye yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetler hakkında istişarede bulunduklarını dile getiren Çalık, “Bugüne kadar önemli yatırımlar yaptık, bundan sonrada hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İçme suyu, yol ve altyapı konusunda Malatya Büyükşehir Belediyemizden, elektrikle ilgili talepleri de Aksa’dan istedik” diye konuştu.

“6’LI MASADA KİMLERİN OLDUĞUNU HERKES İYİ BİLİYOR”
Akçadağ’ın 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını ifade eden Çalık, 2023’te de bir kez daha sahip çıkacağına inandığını belirtti.

“Karşımızda kimlerin olduğunu en iyi Akçadağlılar bilir” diyen Çalık, şunları söyledi:

“6’lı masada kimlerin oturduğunu, kimin elinin kimin cebinde olduğunu iyi biliyorsunuz. 6’lı masada kimlerin nerede oturduğunu, 6’lı masanın altındakinin kim olduğunu, hangi terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu Akçadağlılar iyi bilirler. 20 yıldır ilçe ilçe, mahalle mahalle ilimizin ve Türkiye’mizin her karesini dolaşmaya devam ediyoruz. Yaşadığımız süreç Suriye, Rusya-Ukrayna, pandemi süreci dahil bunları göz önünde bulundurarak vatandaşımızın zor bir dönemden geçtiğinin de farkındayız. Biz, 20 yıldır vatandaşımıza hiç sorun yaşatmadık, yaşattırmadık. Hastanemizi, okulumuzu, yolumuzu, havaalanımızı her hizmeti vatandaşlarımızla buluşturduk. Akçadağ’da yapmış olduğumuz her hizmet ve yatırımın altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası vardır. Akçadağ’ımıza okullar kazandırdık, yeni okullarımızda yatırım programında. Akçadağ İlçemize 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi + Toplum Sağlığı Merkezi +112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptık. Akçadağ’ımıza Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası kazandırdık. FEDAŞ bu yıl 20 milyon 500 bin lira tutarında yatırım yapıyor. Akçadağ’a Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız ortaklaşa yürüttüğü ve yaklaşık 500 gençin istihdam edileceği Akçadağ’a Teksil Kent’i biz kazandırıyoruz biz.. Akçadağ bizden hangi yatırımı istediyse biz o yatırımı İlçemize kazandırmak için var gücümüzle çalıştık, çalışıyoruz. Fiyatlar konusunda vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı görüyor ve biliyoruz. Cumhurbaşkanımız talimatlarını verdi, bakanlarımız gerekli tedbirleri aldı.”

20 yıldır ülkeye her alanda önemli hizmetlerin yapıldığını, bundan sonrada hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Çalık, “2023’te yeniden Cumhur İttifakı ile beraber Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçeceğiz, 100’üncü yılımızda “durmak yok yola devam” diyeceğiz” ifadesini kullandı.

“DERDİMİZ VATAN, MİLLET”
Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Akçadağ merkezde esnaflarla bir araya gelerek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçadağ İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Çalık, “Derdimiz vatan ve millet. Vatandaşımızın derdi neyse bizim derdimiz o. derdi vatan, bayrak, ezan olan ve bu toprakları vatan yapan toprağa düşen şehitlerimizin bugüne kadar vermiş olduğu mücadeleyi devam ettirerek, vatanımızı korumaya, birliğimizi daim ettirmeye çalışıyoruz. Bu noktada 2023 bizim için çok önemli bir süreç. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında, 20 yıldır bu ülkeye hizmet eden cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçeceğiz ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, bundan sonrada emin adımlarla yol yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“20 YILDIR HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK”
Milletvekili Çalık daha sonra Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Çalık, 20 yıldır hep esnafın yanında yer aldıklarını ve esnafa büyük destekler verdiklerini belirterek, “Esnaflarımıza verdiğimiz sıfır faizli destekler başta olmak üzere KOBİ’lerimize KOSGEB aracılığıyla destekler sağladık. Bunun yanında Halkbankası tarafından verilen desteklerimiz oldu. Pandemi döneminde esnafımızın yanında olduk ve önemli destekler verdik. Deprem sürecinde yaşanan sıkıntılara istinaden desteklerimiz oldu” dedi.

Milletvekili Çalık, Akçadağ ilçesindeki temasları kapsamında Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneğini, Bölüklü, Kültür, Gölpınar mahallelerini de ziyaret etti."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Ali Tüdün (1 yıl önce)
    Meraları ormanları satmışlar birde utanmadan dolanıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    hekimhan yukarı ğirmanada her sene şimdiye kadar 3 sefer bahçe sulaması yapıyorduk geçen sene saati 30tl idi bu sene suyun saati 150 tl oldu bir sefer sulama yaptık bu sene üstelik 1 yaşında çitiller bu saatten sonra sulamayada gerek yok yarısı kurudu kalanada hava serinledi işte böyle duyrulur. benim sorunum bu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • selam (1 yıl önce)
    Allah tan yalandan kimse ölmüyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Y. Aslan (1 yıl önce)
    Bi esnafta diyememiş mi. Yeter değişim şart diye. Vatandaşın cebınde kı paraya göz koydunuz. yeter be
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Diyecek söz yok...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Öznur hanımın yıllar öncesinden kullandığı bir söz vardı.. Biz önce sorunların altını çiziyoruz daha sonra üstünü çiziyoruz diyordu.. Bu aralar bu kelimeyi fazla kullanmıyor.. Bu seçimde sanırım sorunların değil de kişilerin üstü çizilecek gibi.. Kime sorsam zor diyor.. Hatta ve hatta AKP yerel kurmaylarından bile işimiz zor kelimesini duyuyoruz.. İlk üç yine mevcut isimler son üç il dışından aday adayı getirilir. Elbette gelenler biz şehrimizi çok seviyoruz girişiyle başlarlar cümleye seçimden sonra tekrar dönerler taki diğer seçimde Malatya sevdası tutana kadar gelmezler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Allah var çok çalışıyor...mesela rektör kardeş giderayak 14 adamını daha kişiye özel ilanlar ile üniversiteye aldı.alım süreci devam ediyor..malatyahaber lütfen bunun üstüne gidin.gençler 80 puan ile atanamaz iken 63-65 puan ile adamlarını üniversiteye kişinin sertifikası ile alıyorlar...yazıktır yazık...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ATİLLA (1 yıl önce)
    Öznur hanım zorlamayın buraya kadar bitti. BY BY
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Vatandaşın derdi para vekil hanımına derdi para
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Karadağ (1 yıl önce)
    Ülkede adalet kalmadı, bütün resmi daireler cahil insanlarla dolu, kimse işten anlamıyor, Ekonomi berbat, belediyeler batmış, insanlar fikrini bile beyan etmekten çekinir hale gelmiş, cumhurbaşkanı bile artık dediklerinin tam tersini yapar olmuş, acilen ama acilen memlekete kan değişimi lazım. Bu milletvekilimi dir nedir, görevi vasfı nedir bilmiyorum bu tarz insanlara bir daha asla oy verilmemeli. Bu zorluklar bizim için bir fırsat, geleceği daha iyi inşa etmek için, zorlukları da görmek gerekir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Şimdiden yerini ve koştuğunu garantiliyor piyasadan hşv haberi yok ortalık yangın yeri esnaf bitmiş ciftci perişan emekli ay sonunu getiremiyor
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Suat (1 yıl önce)
    Oy yalan evin yıkıla emi
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Tayyip Erdoğan'ı kullanarak siyaseti güzel yapıyorlar. Bunlara kim oy verir yoksa. Malatya halkı kimin ne olduğunu çok iyi biliyor ama reisten dolayı bunlarda vekil olarak geziyorlar. Kardeşinin mal varlığı artışı yönetimi Malatya halkından onay almazken bu kardeşi kul hakkı gözetmeden rektör yaptırmaya çalışmanın Türkçede çok anlamı var. Ye kürküm ye devri reis gidince bunlar için bitecek ama bunlar saz kimin elindeyse orada siyaset yapmayı severler . Bir zamanlar bunların çoğu fetö için ağlıyordu. Millet aptal değil. Bunlar da bizden zeki değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    ağam bizimle eğleni.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Öznur hanımın bundan sonraki hedefi belediye bakanlığıdır işte o zaman memleketin bittiği gündür
    %97
    %3
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Gökhan isimli kullanıcı yorumuna
    keşke gösterseler de boylarının ölçüsünü alsalar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Aday gösterilirse kesin kazanır emin olun aksini düşünen malatya nın seçmenini kesinlikle tanımıyor demektir sayın recep tayyip erdogan malatyada kimi aday gösterirse secilir bunu aksi düşünülmez
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Çok doğru.malatya tarihine bakın hep iktidar partisinin yanında yer almıştır...insanlar sandığa gidince yaww kime oy verek deyip bunlara verecek...o yüzden tartışmaya gerek yok...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    O iş bitti artık.Güle güle.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Derdi vatandaş değil tekrar seçilmek! Ama çok zor artık.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Acaba vatandaşın çektiği ekonomik sıkıntıyı biliyoruz diyor çözüm yok çarşı pazar alev alev öncelikle bunu çözüme kavustursaniz iyi olur
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    50000 TL çanta takan senin sıkıntını bilir mi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Seni vekilimiz olarak görmek istiyoruz vekilim Allah’ına gurban
    %5
    %95
    Yanıtla
  • Yolcu (1 yıl önce)
    İnsanların derdi çocuklarını geçindirmek rahat hayat yaşatmak derdi sağlıklı proteinli yiyecekler yedirmek profesörler et yemezseniz kafanız çalışmaz zeka geriliği başlar diyor çocuklarınıza et yumurta yedirin diyor medyada çayır çayır söylüyorlar evet gelin milletin derdine ortak olun hadi bu da hak Allah katında peygamber efendimizin s.a.s onun sünnetine uyuyormusunuz onu bir düşünün o zaman ortak olun ortaklık kolay değil kirasını veremeyenin çocuklarına elbise ve et peynir süt ayakkabı alamıyanın ortağı olun kirasını veremeyenin ailesiyle huzursuz olanın derdine ortak olun millet vekilleri maaşının yarısını bağışlasın 15 Temmuz gibi dik dursunlar o zaman ortaklık olur halk tenkit etmiyor diyor ki SADECE SÜNNETE UYUN yeter efendimizin yaptıklarını yapın yeter başka bir şey yapmayın FARZA UYUN yeter gerisi teferruat bu kadar başka söylenecek bir şey yok bu sadece vekil için değil hepsi için çoğul olarak söylüyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını versin vatanımızı polisimizi askerlerimizi korusun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlhan (1 yıl önce)
    Açılım sürecinde ve seçim öncesinde kimlerle işbirliği yaptığınızı çok iyi biliyoruz.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • deli çavuş (1 yıl önce)
    Konya da sahneye atlayan z kuşağı olan gencimize kulak verin... Kör olmayın... sizlerin sayesinde krallar gibi gezip eğleniyorlar... Millet açlıktan ölüyor, ev kiraları olmuş 4-5 bin tl hala milletle dalga geçme cesaretini gösterebiliyorlar. Eyyy CHP-İYİ Parti seçildiğinizde verdiğiniz sözleri unutmayınız!! Tüm yolsuzluk dosyalarının açılmasını ne kadar bağlantılı bürokrat varsa yargılamanızı izleyeceğiz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Fatma (1 yıl önce)
    Vatandaş geçim derdinde bunlar ne derdinde Reis yıkılmazdi bunların yüzünden yıkıldı
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Halâ reis diyorsunuz ya insan hayret ediyor. Bunları millet vekili listesine alan onaylayan kim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Vatandaş geçim derdinde bunlar ne derdinde Reis yıkılmazdi bunların yüzünden yıkıldı kurucu degil yikicilar sonra başka partiye geçerler
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Emre Demir (1 yıl önce)
    "Hangi terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu Akcadaglilar iyi bilirler" diyerek Akcadaglilara açıkça hakaret ediyor.Akcadaglilar, Akcadagli olmayanlardan nasıl daha iyi biliyorlar? Başkalarının sahip olmadığı hangi bilgiye, ne şekilde sahip oldular da , daha iyi biliyorlar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Sadece senin yüzünden akp ye benim gibi o kadar çok oy vermeyen varki sen git Malatya'da akp en az 3 puan fazla oy alır
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    kral çıplak uçuşlar elazığ kaza elazığ-malatya halay cefakar-vefakar malatyalıdan
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hakikat (1 yıl önce)
    Eski yönetimlere, biz muhafazakar dindarlara sistem bir görev vermiyor, kendimizi ispatlayamıyoruz derdik.. Bundan sonra artık malesef bunu diyemeyeceğiz... Çünkü ne islami yaşantımızla ne de çalışkanlığımızla başkalarına örnek olamadık... helal haram demedik her lokmayı ağzımıza attık, har vurduk harman savurduk ve ülkeyi biz müslüman dindar gözüken tipler el birliğiyle bu hale getirdik...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)Hakikat isimli kullanıcı yorumuna
    Az söylemişsiniz. En büyük yolsuzluklar, hırsızlıklar da sizin kesime ait. Tarihimizdeki en akıl almaz nice olay da sizin eseriniz. Geleceğimizi dahi sattınız. İnşallah bir daha değil iktidar, seçmen dahi olamazsınız utanıp oy kullanmayıp.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Onun derdi hep koltuk oldu. Yine koltuk derdinde. Ama Malatya lı kendisinden ve etrafından nefret etti. Ama bu sefer millet o koltuğu bu kez inşallah altından çekip alacak. Yeter artık.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Aziz (1 yıl önce)
    Turgut Özal Üniversitesinde yapılan son alımlar neden gizli yayınlandı isimler sansürlendi ilan içeriği yine kişite özel açılmış sertifikasyonlar ile sağlanmış bu alışıldığı hile ve şaibeli alımlar halk tarafından çok iyi biliniyor ama isimleri gizlemek şaibeye daha da şaibe katmış amaç ne kimden gizleniyor. İlanlar zaten şahıslara özel ama şeffaf olarak yapılması gereken bu alımlar hem kişiye özel yapılıyor hemde isimler açıklanmıyor burada amaç kimi korumak hangi vekilin akrabasını aldınız işe amaç ne kimin adamı bu kişiler, bu ilan hızlıca incelenmeli denetim kurulları göreve zamanı geldi 'https://personel.ozal.edu.tr/?p=8649'
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Yalanını sevsinler. Vadandaşın derdi Adalet, eşitlik, liyakat. 3 Y ile gelidiniz aynı şekilde gideceksiniz . Cumhurbaşkanı üzerinden kendini garantiye alanlar. Sanki seçimde sadece Cumhurbaşkanı seçilecek. Gerçi sizler olmasanızda olur. Talimata göre eller kalkıp iniyor. Bürokratlar işi yürütüyor. Sizler sadece konu mankenisiniz. Demek ki sistem çalışmıyor habire mahalle mahalle gezip gülücükler atıyorsunuz. Sistem çalışıyorsa, sorun yok ise size ne anlatıyorlar? Seviyemiz bu kadar. Vekalet verilenle sohbet, fotoğraf ve elpençe görüntüsü, bir de sorunlar için eğilip bükülmek yok mu! İşte 2022. 2122 de olsa değişmez. Müstehakız!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    beklentilerinde altında bir oy alacaklar.erdoğan ,siyaseten bitmiştir.seçim sathına girildiği zaman bu görülecek akp ve erdoğanın yanında kimse durmak istemeyecek.türkiye yeni bir siyasi anlayışın içine girmiştir.herkes güçlünün yanında yer almak ister.siyasiler oy veren sıradan vatandaşlar gibi düşünmez,profesyonel olarak gelişmelere bakarlar ,birçok belediye ve bürokratın nasıl dönüşüm yaşadığına şahit olacaksınız.birkaç aya değişim başlıyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    Kimlerin terör örgütleriyle iş birliği yapıp biz kandırdılar diyenler,başkalarına laf atıyorlar,bacısı aysun ve ercan karabulut un yolsuzluklarını,gazeteciyi dövtürme konusunda neden sesleri çıkmıyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Muhalif partileri Terörist diye yaftalamak hadsizliktir
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Surekli Gundam degistiriyorlar vatandasin sorunu gecim issizlik ciftci esnaf calisan ogrenciler is sizler kiracilar emekliler person ekmek olmus 4,ve 5 tl kiralar 3000 4000 5000 tl olmus mazot 24 tl olmus bu konularda konusmuyorla surekli 20 yillda bunlari yaptik diyorlar devletin gorevi halkin vergileri ile yapiliyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    6 lı masa hangi terör örgütleriyle baglantılı açıklarsa biz vatandaşlarda ögreniriz sayın vekilim sizden ricam açıklayın ögrenelim
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Küçük Osman (1 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    fetö ve pkk
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Sizde masanın altında olmalısınız ki kimler olduğunu biliyorsunuz. Altta kalanın canı çıksın. En güzel yaptığınız iş bu hainlerle iş tutup başkasını suçlamak. Megri küçük Osman. Seyyar mahkemesi küçük Osman. Bebek katilinin kardeşi küçük Osman.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Açıklanacak bir durum yok üstad..! Anayasa mahkemesi elinde kapatsınlar o zaman fetöymüş pkk miş diğer örğütler miş neden kapatma davası açamıyorsunuz oy veren/verecek insanları zan altınta koymayın ayıptır günahtır…
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Yıllardan beri iktidarlar ne yaparsa yapsın yaptıklarını övüyor hiç yanlış yaptığını kabul etmiyor ,muhalefet ise iktidara gelirse neler yapacağından bahsediyor , iktidarı sürekli tenkit ediyor,gün geliyor muhalefet iktidar oluyor muhalefet iken söylediklerini unutup aynen kendisinden önceki iktidarlar ne yapıyorsa aynısını yapıyorlar ,muhalefete düşen iktidarlar ise iktidar iken yaptıklarını unutup yine vaatlerde bulunmaya yeni iktidarı tenkit etmeye başlıyorlar ,bu kısır döngü devam edip gidiyor, bundan dolayı ülkemizde isim olarak bir çok parti olmasına rağmen sistem olarak tek parti olduğuna inanıyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Serhat Baydoğan (1 yıl önce)
    Haberde Yalınkaya Mahallesi diye geçiyor ama DEVELİ Mahallesi olacak. Lütfen haberi düzeltiniz .
    %14
    %86
    Yanıtla