SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşlardan Destek İstedi

Vatandaşlardan Destek İstedi
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, merkez ilçe Yeşilyurt ve Battalgazi'ye bağlı Pelitli, Alhanuşağı, Merdivenler, Şişman, Çolaklı, Bulutlu, Hisartepe ve Tanışık Mahalleleri'ni (köy) ziyaret edip, MHP tarafından Tahtalı Minare Hamam bahçesinde verilen iftara katıldı. MHP'li Fendoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla kılınan teravih namazı sonrası Hacı Yusuf Camii (Yeni Cami) ile Battalgazi Ulu Camii önünde şerbet dağıttı.

MHP'li aday Fendoğlu beraberindekilerle; Pelitli, Alhanuşağı, Merdivenler, Şişman, Çolaklı, Bulutlu, Hisartepe ve Tanışık Mahalleleri'ni (köy) ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip, sohbet eden MHP'li Fendoğlu, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ardından MHP'nin Malatya Milletvekili adayı Fendoğlu beraberindekiler, Tahtalı Minare Hamam bahçesinde iftar açtı. Ardından MHP'li Fendoğlu beraberindekilerle teravih namazının kılınmasının ardından kent merkezindeki Yeni Cami olarak bilinen Hacı Yusuf Cami ve merkez ilçe Battalgazi İlçesi'nde bulunan Ulu Cami'de şerbet dağıttı.

Daha sonra MHP'nin Malatya 1'inci sıra milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu heyetle birlikte Battalgazi esnafını ve çay ocaklarında oturan vatandaşları ziyaret etti. MHP'li Fendoğlu, Battalgazi'nin Malatya için çok önemli bir ilçe olduğunu, buram buram tarih koktuğunu, Battalgazi ruhuyla milletin aklının kazanacağını söyledi. Ziyarette bazı vatandaşlarda Fendoğlu'nu sevgi gösterileriyle karşıladı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız