SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşlardan Destek İstedi

0
Güncellendi - 2018-06-12 01:29:33
Vatandaşlardan Destek İstedi
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, merkez ilçe Yeşilyurt ve Battalgazi'ye bağlı Pelitli, Alhanuşağı, Merdivenler, Şişman, Çolaklı, Bulutlu, Hisartepe ve Tanışık Mahalleleri'ni (köy) ziyaret edip, MHP tarafından Tahtalı Minare Hamam bahçesinde verilen iftara katıldı. MHP'li Fendoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla kılınan teravih namazı sonrası Hacı Yusuf Camii (Yeni Cami) ile Battalgazi Ulu Camii önünde şerbet dağıttı.

MHP'li aday Fendoğlu beraberindekilerle; Pelitli, Alhanuşağı, Merdivenler, Şişman, Çolaklı, Bulutlu, Hisartepe ve Tanışık Mahalleleri'ni (köy) ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip, sohbet eden MHP'li Fendoğlu, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ardından MHP'nin Malatya Milletvekili adayı Fendoğlu beraberindekiler, Tahtalı Minare Hamam bahçesinde iftar açtı. Ardından MHP'li Fendoğlu beraberindekilerle teravih namazının kılınmasının ardından kent merkezindeki Yeni Cami olarak bilinen Hacı Yusuf Cami ve merkez ilçe Battalgazi İlçesi'nde bulunan Ulu Cami'de şerbet dağıttı.

Daha sonra MHP'nin Malatya 1'inci sıra milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu heyetle birlikte Battalgazi esnafını ve çay ocaklarında oturan vatandaşları ziyaret etti. MHP'li Fendoğlu, Battalgazi'nin Malatya için çok önemli bir ilçe olduğunu, buram buram tarih koktuğunu, Battalgazi ruhuyla milletin aklının kazanacağını söyledi. Ziyarette bazı vatandaşlarda Fendoğlu'nu sevgi gösterileriyle karşıladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız