SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vatandaşlarla Sohbet Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:38
Vatandaşlarla Sohbet Etti
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Topsöğüt beldesini ziyaret etti. Şahin, Topsöğüt beldesi Argalıoğlu Çiftliği’nde teravih namazı kılıp burada mahalle toplantısı düzenledi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez ilçe başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Şahin, yaptığı konuşmada halkın taleplerine her zaman boyun eğmek zorunda olduklarını belirtti. Şahin, halkın inançlı olarak yetişmesi için kurulan imam hatiplerin önüne konulan engelleri AK Parti iktidarı olarak kaldırdıklarını ifade ederek, "Yargı halkın istediği istikamete geldi" şeklinde konuştu.
 
Osman Güder de, Ramazan ayında güzel ortamda halkla iç içe olduklarını söyleyerek, "AK Parti olarak insanlarımızla sürekli istişare halindeyiz" dedi. Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan ise konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğer varsa haber çalanlar için uyarı buraya gelecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 1.141 saniye