SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Villa Bölgesinde 'Seyredilen' Yol İşgali

Villa Bölgesinde 'Seyredilen' Yol İşgali
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın daha çok villa yoğunluklu konutların bulunduğu Yıldıztepe Mahallesi'ndeki 7 metrelik yolun, bir binanın  istinat duvarının taşırılmasıyla 5 metreye düşürülmesine karşın, Battalgazi Belediyesi'nin bu duruma seyirci kaldığı öne sürülüyor.

Yıldıztepe'de 7 metrelik imar yolu, bir villanın temelinin sağlamlaştırılması için yapılan istinat duvarının 2 metre yola taşması nedeniyle 5 metreye düştü. Çevredeki vatandaşlar, villa sahiplerinin 'sosyal kültürel tesis' fonksiyonunda olan arsada kurs ve yurt binası olarak inşa ettikleri villayı güvenceye almak için yaptıkları ihlali Battalgazi Belediyesi'ne ilettiler ve işgalin giderilmesini istediler.

Ancak, aradan yaklaşık 3 ay geçmesine karşın, ilçe belediyesinin yolun planda olduğu genişliğe çıkarılıp, istinat duvarının yıkılması için herhangi bir işlem yapmadığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yıldıztepe mah muhtarı bayram alışık yüreği yetiyorsa yıldıztepe villalarını şikayet etsin bakayım şikayet edemez çünkü orda oturanlar % 90 nı Akp li mahleye hiç bir hizmet yapılmıyor salla başını al maaşını Akp mah temsilcisi gibi çalışıyor farklı siyasi görüşü olanlara hizmet verilmiyor selam dahi verilmiyor körler sağırlar birbirini ağırlar misali
    %100
    %0
    Yanıtla
  • H.KB (1 yıl önce)
    O yolun tamami istinat duvari olmali bence belediye ve o bolgedeki sakinler birlikte cozume ulasmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Sn Editör, Fahri Kayahan bulvarı çarşı market civarı G.Antep pasta salonu karşısında boş arsa uzerinde sağlık ocağı alanıdır tabelası bulunan arsanın akıbetini araştırırmisiniz.çünki farklı idiialar var menfeat karşılığı birine bedava sayılacak bedelle satıldığı iddia ediliyor,gazeteci olarak araştırmanızı bekliyorum.Bu yorumu yayınlamanız için yazmadım. Malatya adına ilgilenirseniz memnun olurum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bizim de içinde hissedar olduğumuz Turgut Temelli caddesinde bulunan Eren İş Merkezi var, Riskli yapı kararından dolayı tahliye edildi. Yapı boşaltılıp mühürlendi. Sonrasında Battalgazi Belediyesinde güçlü olanlar mührü bozup alt dukkanlara yerleştiler şu an kira da ödemeden oturuyorlar riskli yapı da ticaret yapıyorlar. Elektrik de kesik olduğundan karşı binadan çekmişler. Battalgazi belediyesine defalarca şikayet etmemize rağmen içine yerleşen işgalciler güçlü oldukları için orada hiçbir şey olmadı.. Halen kasap ve simitçi riskli ve mühürlü yapı da kaçak iş yapıyorlar. Yüzlerce vatandaş alt kattan alışveriş yaparken bilmeden büyük riske giriyorlar. Yarın öbür gün orası da çöküp altında birileri kaldığında bütün yetkililer oraya koşacaklardır. Sayın Editör veya gazeteciler bana ulaşırlar ise mail adresimden bütün evrak, belge ve bilgileri paylaşırım kendileri ile haber yapmak isterler ise.. Gerçi bu belediye yönetiminde haber bile olsalar umurlarinda olmazda..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Battalgazi belediyesinde tas kayıptır, verilen dilekçelere yasal süresi içinde cevap vermeye bile lüzum duymuyorlar. Sizi savcılığa şikayet edeceğiz deyince arkalarında ki hükümete güvendikleri için kıllarını bile kipirdatmiyorlar. Bu işten de hiç bir sonuç çıkmaz. Usulsüzlük yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmettt (1 yıl önce)
    Malatya daki belediyeler İçin sıradan görünen ama büyük problemi haber yaptığınız İçin çok teşekkür ederim. Dabakhane mahallesinde yeni cami etrafı sebzeciler ve kasap pazarı etrafı bakırcılar çarşısı ve şehrin bir çok yerinde kaldırımlar esnaflar tarafından işgal edilmiş durumda vatandaş yürüyemiyor yola geçiyor orda da dot dot araç korna uyarıları lütfen bu durum İçin yardmcı olun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bende aynı hususları 2 kez yazdım, yayımlandı ama ne Valilik ne de belediye maalesef kulak asmadı, 3.ncu sınıf yaşama , devam.Bir ihtimal yeni bir belediye başkanı seçilirse bu ilkellikler düzelebilir.
    %100
    %0
    Yanıtla