SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Voleybol Şampiyonası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Okullar Arası Gençler Voleybol İl Şampiyonası sona erdi. 
     
Türkiyem İlköğretim Okulu Spor Salonu'ndaki şampiyonada, 11 erkek ve 20 kız takımı mücadele etti. 
     
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği şampiyonada, kızlarda Atatürk Kız Lisesi birinci, Güzel Sanatlar Spor Lisesi ikinci, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi üçüncü oldu. 
     
Erkeklerde ise Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi birinciliği, Fatih Lisesi ikinciliği, Malatya Lisesi üçüncülüğü elde etti. Kızlarda ve erkeklerde birinci olan okullar, Malatya'yı grup şampiyonasında temsil edecek. 
     
Dereceye giren okullara kupa ve belgelerinin verildiği törene, Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal sporcular ve okul yöneticileri katıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.190 saniye