SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Vural'ın Görevine Son Verildi

0
Güncellendi - 2019-02-03 20:50:29
Vural'ın Görevine Son Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Adana Demirspor, Hakan Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada, Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasını geride bırakırken geldikleri noktada takımın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen ümitlerin azaldığını gördüklerini ifade ederek, "Çok isterdik ki Türkiye'nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım. Başarıya ulaşmak isterdik ama olmayınca olmuyor maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumdadır. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Yılmaz Vural'a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" dedi.

2015-2016 sezonunda da Adana Demirspor'da görev alan Teknik Direktör Yılmaz Vural, takımı Play-Off finallerine taşımış, Adana Demirspor, Alanyaspor ile oynanan final maçında penaltılarda Süper Lig biletini kaçırmıştı.

36. kez bir takımdan gönderilen Yılmaz Vural bu sezon ikinci kez görev aldığı Adana Demirspor ile 10 maça çıktı, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı.

Adana, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Oooohh iyi olmuş, Fügürandan hocamı olur !,
    0
    0
    Yanıtla