Akşam Sanayi Polis Merkezine omzundan tabancayla vurulmuş olarak gelen şahıs, kendisini vuranı ihbar ettikten sonra hastaneye kaldırıldı.
20.00 sıralarında Sanayi Polis Merkezine 23 yaşlarındaki V.K. adlı şahıs, sol omzundan silahla vurulmuş halde yaralı geldi. Şahıs polisler tarafından çağrılan bir ambulansla Devlet Hastanesine gönderilirken, verdiği ifadede kendisini 27 yaşındaki E.E.nin vurduğunu söyledi.
Durumu ağır olan yaralının tedavisinin sürdüğü, şüphelinin ise suçta kullandığı 7.65 mm. çaplı tabancasıyla birlikte yakalandığı bildirildi.
BIÇAKLI SALDIRIDA 2 YARALI..
Bu arada, 16 yaşlarındaki C.P. ve F.G. adlı gençler, öğle saatlerinde Beydağı Devlet Hastanesine bıçakla yaralanmış olarak getirildiler. İki genç tedavilerinin ardından verdikleri ifadede, arkadaşları O.S.nin bir şahsın kendisini dövdüğü gerekçesiyle yardım istediğini, arkadaşlarını döven şahsı ikaz için yanlarına gittiklerinde, adının F.U. olduğunu öğrendikleri bu şahsın saldırısına uğradıklarını anlattılar. F.U. gözaltına alındı.
İstiklal Mahallesinde ise 26 yaşındaki A.G. ve aynı yaştaki G.O.K. adlı şahıslar arasında trafik meselesi yüzünden tartışma çıktığı, birbirlerine bıçak ve silah çeken şahısların haklarında yasal işleme başlandığı bildirildi.